مقاله اثر اسید سالیسیک روی فراسنجه های بیوشیمیایی در فلفل سبز (Capsicum annum) تحت تنش کادمیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسید سالیسیک روی فراسنجه های بیوشیمیایی در فلفل سبز (Capsicum annum) تحت تنش کادمیوم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسید سالیسیک روی فراسنجه های بیوشیمیایی در فلفل سبز (Capsicum annum) تحت تنش کادمیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید سالیسیک روی فراسنجه های بیوشیمیایی در فلفل سبز (Capsicum annum) تحت تنش کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسید سالیسیک روی فراسنجه های بیوشیمیایی در فلفل سبز (Capsicum annum) تحت تنش کادمیوم :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
در این مطالعه بعضی از نشانگرهای بیوشیمیایی گیاه فلفل (Capsicum annum) به روش کشت گلدانی در قالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی با پیش تیمار اسید سالیسیلیک در سه سطح (۰ و (۵-)۱۰ و (۴-)۱۰) مول و سپس کادمیوم در سه سطح (۰ و ۶ و ۱۲) میلی گرم بر کیلوگرم خاک در کل ۹ تیمار و سه تکرار برای هر تیمار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که تیمار صرفاً کادمیومی باعث کاهش مقدار کلروفیل کل و افزایش مقدار کلروفیل b و کارتنوئیدها شد. در تیمار اسید سالیسیلیک به تنهایی، اسید سالیسیلیک باعث افزایش در مقدار کلروفیل a و کاروتنوئید در حالی که روی محتوای کلروفیل کل تأثیر نداشت. در تیمارهای با هم، در هر دو سطح از اسید سالسیلیک افزایش کادمیوم مقادیر این پارامترها را کاهش داد. در تیمارهای اسید سالیسیلیک یا کادمیوم به تنهایی؛ با افزایش غلظت اسید سالیسیلیک با مقدار کادمیوم پرولین ریشه؛ ساقه و برگ افزایش نشان داد. در تیمارهای توام، در هر دو غلظت از اسید سالیسیلیک با افزایش غلظت کادمیوم پرولین ریشه؛ ساقه و برگ کاهش یافت. در تیمارهای کادمیوم به تنهایی، مقدار پروتئین ریشه با افزایش غلظت کادمیوم نخست افزایش و سپس کاهش یافت در حالی که در همان تیمارها در ساقه کاهش دیده شد در برگ در ۶ میلی گرم افزایش وجود داشت. در تیمار صرفاً اسید سالیسیلیک مقدار پروتئین ریشه، ساقه، برگ با افزایش اسید سالیسیلیک، افزایش نشان داد. در تیمارهای با هم در (۵-)۱۰ مول از اسید سالیسیلیک با افزایش غلظت کادمیوم مقدار پروتئین ریشه و در (۴-)۱۰ مول در ساقه و برگ افزایش یافت. نتایج نشان دادند که در تیمارهای بدون اسید سالیسیلیک با افزایش غلظت کادمیوم از صفر به ۶ و ۱۲ میلی گرم مقدار MDA (مالون دی آلدئید) افزایش یافت. در تیمارهای اسید سالیسیلیک به تنهایی؛ اسید سالیسیلیک در غلظت (۵-)۱۰ مول تأثیر روی MDA نسبت به شاهد نداشت، امادر (۴-)۱۰ مول مقدار آن را افزایش داد. در تیمارهای توام، در گیاهان تیمار شده با (۵-)۱۰ مول از اسید سالیسیلیک، افزایش غلظت کادمیوم باعث اهش مقدار آن شد. در گیاهان تیمار شده با (۵-)۱۰ مول از اسید سالیسیلیک؛ افزایش غلظت کادمیوم باعث کاهش مقدار آن شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.