مقاله بررسی اثر تحریم های اقتصادی بر جریان ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران: با تاکید بر تحریم های نفتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر تحریم های اقتصادی بر جریان ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران: با تاکید بر تحریم های نفتی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر تحریم های اقتصادی بر جریان ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران: با تاکید بر تحریم های نفتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تحریم های اقتصادی بر جریان ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران: با تاکید بر تحریم های نفتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر تحریم های اقتصادی بر جریان ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران: با تاکید بر تحریم های نفتی :
تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
تحریم اقتصادی، ابزاری برای نیل به اهداف سیاسی است. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ تا کنون آمریکا بارها از این ابزار علیه ایران استفاده کرده است. از آنجا که همواره تحریم های اقتصادی و تجاری به طور مستقیم یا غیرمستقیم، درآمدهای نفتی و نرخ ارز حقیقی در ایران را هدف قرار می دهند؛ در این مطالعه برآنیم که تاثیرات تحریم های نفتی و نرخ ارز را بر جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی بااستفاده از داده های فصلی سری زمانی Q41385-A11375 و مدل تصحیح خطای برداری (VECM) مورد بررسی قرار دهیم. نتایج حاصل از تابع واکنش – ضربه نشان می دهد که شوک مثبت نرخ ارز در کوتاه مدت FDI را افزایش می دهد و در میان مدت و بلند مدت کاهش می دهد. همچنین شوک مثبت قیمت نفت در کوتاه مدت FDI را افزایش داده و در میان مدت کاهش می دهد و در بلند مدت بی اثر است. همچنین شاخص باز بودن تجارت در کوتاه مدت، میان مدت FDI را کاهش می دهد و در بلند مدت بی ا ثر است. تولید ناخالص داخلی در کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت FDI را کاهش می دهد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس خطای پیش بینی بیان می کند که منبع اصلی تغییرات سرمایه گذاری مستقیم خارجی در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت توسط خودش یعنی FDI دوره قبل توضیح داده می شود. اما در میان مدت و بلند مدت از سهم FDI کاسته خواهد شد و به تدریج سهم سایر متغیرها افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که سهم نرخ ا رز واقعی بر FDI در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت به تدریج افزایش می یابد. سهم شوک قیمت نفت بر FDI در طول زمان به میزان ناچیزی افزایش می یابد. در کوتاه مدت به دلیل آنکه نفت کالایی مبادله ای است و بازار جهانی نفت هم گسترده و کاملا رقابتی است، ایران قادر خواهد بود خریداران دیگری را برای نفت جست و جو کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.