مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک در ارقام سویا (.Glysin max L) تحت شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک در ارقام سویا (.Glysin max L) تحت شرایط تنش شوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک در ارقام سویا (.Glysin max L) تحت شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک در ارقام سویا (.Glysin max L) تحت شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک در ارقام سویا (.Glysin max L) تحت شرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی تحمل تنش شوری در مرحله گیاهچه در سویا (.Glysin max L) انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار ا جرا گردید. ۱۷ ژنوتیپ سویا در سطوح تنش شوری (شاهد، تنش شوری ۷۵ میلی مولار و تنش شوری ۱۵۰ میلی مولار) انجام شد. آزمایش در شرایط گلخانه و در خاک کشت گردید و صفات طول ریشه، حجم ریشه و وزن خشک ریشه، وزن خشک اندام هوایی و عملکرد بیولوژیک مورد بررسی قرار گرفتند. برای ایجاد تنش شوری NaCl خالص استفاده شد. نتایج نشان داد که سطوح تنش روی تمامی صفات مورد مطالعه اختلاف معنی دار داشت و بین ارقام نیز اختلاف معنی دار مشاهده شد. تغییرات صفات در ارقام مختلف د ر سطوح تنش دارای روند متفاوتی بود. بیشترین م قدار کاهش صفات در شرایط تنش اسمزی مربوط به صفات وزن خشک ریشه بود. طول ریشه کمترین مقدار کاهش را در شرایط تنش اسمزی داست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.