مقاله تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی شهر اردبیل به روش شمارش بشقابی هتروتروفها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی شهر اردبیل به روش شمارش بشقابی هتروتروفها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی شهر اردبیل به روش شمارش بشقابی هتروتروفها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی شهر اردبیل به روش شمارش بشقابی هتروتروفها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب آشامیدنی شهر اردبیل به روش شمارش بشقابی هتروتروفها :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: در تحلیل‌ کیفیت ‌باکتریولوژیکی آب آشامیدنی، علاوه‌ بر باکتری‌های‌ کلیفرم، شمارش بشقابی هتروتروف ها ) (HPC به عنوان ابزاری سودمند در کنترل‌ کیفیت‌آب‌ درمخازن‌ و شبکه توزیع وارزیابی‌ کارآمدی‌ فرآیندهای‌ تصفیه مورداستفاده قرارمی گیرد‌. سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا حداکثر مجاز تعداد باکتری های هتروتروف را در شبکه توزیع آب آشامیدنی ۵۰۰ cfu/Ml تعیین کرده است.از آنجایی که روشHPC در زمره آزمایش های معمول کنترل کیفیت میکروبی آب آشامیدنی نمی باشد و داده هایی در این زمینه برای شهر اردبیل منتشر نشده بود، لذا این پژوهش با هدف اندازه گیری شاخصHPC درشبکه توزیع آب آشامیدنی شهراردبیل درسال۱۳۹۱ انجام گرفت. مواد و روش ها:در این مطالعه توصیفی(مقطعی)تعداد۴۲نمونه تصادفی ساده ازشبکه توزیع آب آشامیدنی شهر اردبیل برداشته ومتغیرهای HPC، کلرآزادباقیمانده، کدورت، pH ودما اندازه گیری شدند. روش نمونه برداری واندازه گیری متغیرها مطابق با روش های استاندارد انجام پذیرفت. تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده، از طریق آزمون آماری رگرسیون صورت گرفت.نتایج و بحث: در۷۱% از نمونه ها که در محیط R2A به روش آمیخته کشت داده شدند، باکتری های هتروتروف مشاهده گردید. تعداد باکتری های هتروتروف در ۷% ازنمونه ها بیش ازcfu/mL 500 بود. میانگین شاخص HPC در نمونه ها cfu/ml91 با انحراف معیار ۱۷۴ ومیانگین غلظت کلرآزاد یاقیمانده mg/l 31/0 با انحراف معیار ۳۱/۰ تعیین گردید.غلظت کلرآزاد باقیمانمده در۴۰% از نمونه ها کمتر از mg/l 2/0 ودر۱۸% از نمونه ها صفر بود. بر اساس نتایج آنالیز آماری بین HPC و کلرآزاد باقیمانده ارتباط معنی داربود.(P=0/039,R=-0/320) همچنین بین کدورت با میانگینNTU 58/0 و HPC ارتباط معنی داری نشان داده شد.(P=000,R=0/647) نتیجه گیری: حضور باکتری های هتروتروف در۷۰% از نمونه ها و پایین بودن غلظت کلرآزاد باقیمانده در۴۰% از نمونه ها نسبت به حداقل غلظت مورد نیاز برای این متغیر درآب آشامیدنی (mg/l 2/0)وارتباط معنی دار بین پارامترهای مذکور، نشان می دهد که تامین غلظت کلرآزاد باقیمانده درمحدوده استاندارد، به عنوان یک عامل مهم وتاثیرگذار درکیفیت میکروبی شبکه توزیع آب آشامیدنی ضروری است. همچنین پایش دوره ای باکتری های هتروتروف در کناراندازه گیری شاخص های متداول مانند کل کلیفرم وکلیفرم گرماپای، ضمن ارایه تصویری از کیفیت میکروبی آب آشامیدنی، درشناسایی مناطق مشکل دارشبکه توزیع موثر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.