مقاله اثرات ضد باکتریایی گیاه آویشن شیرازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات ضد باکتریایی گیاه آویشن شیرازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات ضد باکتریایی گیاه آویشن شیرازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ضد باکتریایی گیاه آویشن شیرازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات ضد باکتریایی گیاه آویشن شیرازی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف: آویشن در انگلیسی Zataria multiflora Boiss و از تیره نعنا می باشد از دیدگاه طب سنتی ایران به عنوان دارو شناخته می شود و دارای اثرات ضد باکتریایی می باشد. مواد و روش ها: در این مقاله مروری تمامی مقالات نمایه شده در پایگاه های علمی و اطلاعاتی از سال ۸۰-۹۰ بررسی و نتایج آن ارائه گردید. یافته ها: اثرات ضد میکروبی آویشن بر روی باکتری آنتروکوکوس فیکالیس روی ریشه دندان های تک کاناله تازه کشیده شده و آنتروتوکسین E، باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC29213 در مواد غذاییو باکتری اشرشیاکلی آنتروهموراژیک (O157:H7) در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) و سالمونلاتیفی موریم از طریق تقطیر با بخار آب و باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه گیری: گیاه آویشن شیرازی بر روی باکتری های آنتروکوکوفیکالیس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی آنتروهموراژیک (O157:H7) و سالمونلانیفی موریم و کلستریدیوم بوتلینیوم موثر بود و خاصیت ضد باکتریایی این گیاه مورد تایید قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.