مقاله ارزیابی اثر تراکم و تاریخ کشت هندوانه به عنوان مالچ زنده بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تراکم و تاریخ کشت هندوانه به عنوان مالچ زنده بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تراکم و تاریخ کشت هندوانه به عنوان مالچ زنده بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تراکم و تاریخ کشت هندوانه به عنوان مالچ زنده بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تراکم و تاریخ کشت هندوانه به عنوان مالچ زنده بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
زعفران (Crocus sativus L. ) گیاهی است علفی، چند ساله و متعلق به تیره زنبق( Iridaceae) که کاربرد وسیعی در صنایع دارویی، بهداشتی و آرایشی داشته و جایگاه خاصی را از نظر صادرات دارد. با توجه به شواهد موجود در مورد افزایش درجه حرارت ناشی از گرمایش جهانی و تاثیر منفی آن بر عملکرد زعفران در کشور، از کاشت مالچ زنده برای کاهش حرارت محیط رشد گیاه و تاثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران در آزمایشی طی سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ در منطقه نجم آباد مزرعه ۴ ساله در شهرستان نظرآباد از توابع استان البرز مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. فاکتورها شامل سطوح مختلف تاریخ کشت مالچ زنده (هندوانه) در ۳ سطح (۲۰ فروردین، ۴ اردیبهشت و ۱۹ اردیبهشت) و سطوح مختلف تراکم کاشت (فاصله بوته ها در روی ردیف خطوط موازی) در ۳ سطح (۲۰ سانتی متر، ۳۰ سانتی مترو ۴۰ سانتی متر) در نظر گرفته شد نتایج نشان داد که بهترین تراکم کشت مالچ زنده در سطح ۴۰ سانتیمتر ضمن تاثیر بر تسریع و گل دهی زعفران موجب افزایش ۸/۳۸ درصدی وزن خشک کلاله، افزایش ۱۷/۳ درصدی وزن خشک گل و افزایش ۸/۸۳ درصدی طول کلاله شد. ضمن این که در این مطالعه با فاکتور تاریخ کشت بر صفات کمی و کیفی زعفران تاثیر معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.