مقاله ارزیابی اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای خوراکی تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای خوراکی تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای خوراکی تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای خوراکی تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای خوراکی تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
در این تحقیق اثر ضد جهشی و ضد سرطانی ترکیبات فنولیک موجود در مغزهای تازه و خشک شده پسته، گردو و فندق به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی مورد ارزیابی قرار گرفتند آزمون تعیین توان ضصد جهشی بر اساس روش پیشنهادی پروفسور ایمز و همکاران با استفاده از سویه جهش یافته باکتری سالمونلانیفی موریوم (TA100) و ماده سرطان زای آزید سدیم انجام گرفت. همچنین با افزودن عصاره استریل میکروزوم کبد موش (S9) اثر ضد سرطانی عصاره ها مورد بررسی قارر گرفت. در هرآزمون از شاهدهای مثبت (آزید سدیم و باکتری) و منفی (آب مقطر و باکتری) استفاده شد. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان دادند که عصاره متانولیم غزهای گردو، پسته و فندق در هر دو حالت تازه و خشک شده به طور معنی دار سبب کنترل رادیکال هایآزاد و کاهش اثرات سرطان زایی ماده آزید سدیم شدند. در این تحقیقی مغزهای گردو و پسته در هر دو حالت تازه و خشک شده با درصد مهار بیش از ۴۰ از اثرات ضد جهشی و ضد سرطانی قوی و مغزهای تازه و خشک شده فندق با اختصاص درصد مهار بین ۴۰-۲۵ (حدود ۳۳ درصد) از اثرات ضد جهشی و ضد سرطانی متوسط برخوردار بودند. همچنین در این تحقیق مشخص شد که اثرات ضد سرطانی در تمام عصاره های مغزهای تازه و خشک شده بالاتر از اثرات ضد جهشی بود. این مساله می تواند ناشی از فعال تر شدن ترکیبات فنلی در حضور سیتوکروم P450 باشد که در اثر افزودن عصاره استرل میکروزوم کبد موش (S9) به محیط های کشت وارد شد. نتایج این تحقیق همچنین نشان دادند که مغزهای تازه نسبت به خشک شده از خصوصیات ضد جهشی و ضد سرطانی بالاتری برخوردار بودند. این مساله احتمالا با مشاهده مقادیر بالاتر ترکیبات فنلی در مغزهای تازه نسبت به مغزهایخ شکشده در ارتباط بود. نتایج حاصل از مقایسه میانگین ها و گروه بندی داده های آزمایش نیز نشان دادند که از نظر اثرات ضد سرطانی می توان مغزاهای مورد بررسیرا به صورت گردوی تازه > گردوی خشک، فندق تازه، پسته تازه، پسته خشک > فندق خشک گروه بندی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.