مقاله تولید فیلم سلولز استات بر پایه پسماندهای سبز شهری حاوی اسانس گیاهی Juniperus communis جهت بسته بندی فعال


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید فیلم سلولز استات بر پایه پسماندهای سبز شهری حاوی اسانس گیاهی Juniperus communis جهت بسته بندی فعال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید فیلم سلولز استات بر پایه پسماندهای سبز شهری حاوی اسانس گیاهی Juniperus communis جهت بسته بندی فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید فیلم سلولز استات بر پایه پسماندهای سبز شهری حاوی اسانس گیاهی Juniperus communis جهت بسته بندی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید فیلم سلولز استات بر پایه پسماندهای سبز شهری حاوی اسانس گیاهی Juniperus communis جهت بسته بندی فعال :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
افزایش نگرانی ها از مدیریت پسماندها و در نهایت کاهش منابع فسیلی، باعث افزایش تقاضا برای ارائه محصولات دوستدار محیط زیست شده است. هم چنین هر ساله هزاران تن از پسماندهای سبز همچون پسماندهای فاسد شدنی، پسماندهای باغبانی و فضای سبز، پسماندهای صنایع تبدیلی کشاورزی تولید می شوند که دارای منابع ارزشمند تولید پلیمر ترموپلاستیک می باشنداز سوی دیگر از عمده مشکلات صنایع غذایی افت کیفیت در نگهداری و انبارمانی مواد غذایی تا زمان مصرف می باشد که بسته بندی هوشمند با تغییر شرایط بسته بندی، ایمنی مواد غذایی را بهبود و در عین حال کیفیت ماده غذایی حفظ می گردد.مواد و روشها: در این مطالعه برگ و سرشاخه های فضای سبز بعنوان ماده هدف انتخاب و سلولز استات از آن استخراج گردید. سپس برای تولید فیلم سلولز استات از روش کاستینگ(قالب گذاری) استفاده و برای آماده سازی فیلم ها از استون بعنوان حلال و اسانس گیاهی Juniperus communis در غلظت های (۱،۲،۳،۴درصد وزنی/وزنی) به عنوان عامل آنتی باکتریال و گلیسرول بعنوان نرم کننده استفاده گردید. مواد داخل ظروف در بسته ریخته و در ۹۲۰ درو در دقیقه توسط همزن مخلوط و در قالب های شیشه ای جهت خشک شدن ریخته شد پس از بدست آمدن فیلم ها خصوصیات فیلم از قبیل نفوذ پذیری نسبت به بخارآب(WVP) و مقاومت به کشش (UTS) و ازدیاد طول تا نقطه شکست(UTB) و هم چنین آزمون بازدارندگی نسبت به باکتری هایE.coli, Sallmonella typhimurium, Staphylococcus aureus بررسی گردید.نتایج و بحث: نتایج آزمون مکانیکی کششی فیلم نشان می دهد که استحکام کششی فیلم های حاوی عصاره گیاهی وقتی غلظت آن از۱% به۳% افزایش می یابد از ۳۳۲۶/۹ به ۳۱۶۶/۵ N/mm² کاهش یافته که معنی دار نیست(p<0/05). هم چنین افزایش غلظت عصاره گیاهی از۳% به ۴% باعث کاهش غیر معنی داری در میزان ازدیاد به طول فیلم ها می گردد(p<0/05). و نفوذ پذیری به بخارآب نیز برای هر چهار غلظت تقریباً مشابه یکدیگر و برای فیلم با غلظت اسانس ۴%، ۲-۱۰×۱۱/۱ gs-1m-2اندازه گیری گردید. هم چنین حداکثر قدرت بازدارندگی در برابر باکتری Staphylococcus aureus 3 ±۲۰میلی متر و در برابر باکتریE.coli 3±۲۳ میلی متر و در برابر باکتری Sallmonella typhimurium 2 ±۲۰ میلی متر قطر هاله بازدارندگی اندازه گیری شد.نتیجه گیری: تحقیق حاضر قابلیت تولید فیلم های سلولز استات (پسماندهای سبز شهری) همراه با اسانس گیاهی را به عنوان راهکار جهت رفع مشکلات صنایع غذایی ناشی از فعالیت میکروارگانیسم ها و هم چنین در جهت جایگزینی پلیمرهای زیست تجزیه پذیر به جای پلیمرهای مصنوعی نشان داد. نکته قابل توجه در این مطالعه تولید فیلم ها با انعطاف پذیری مناسب و درمقابل، قدرت کششی و ضریب کشسانی پائین با اثرات ضد میکروبی می باشد. با توجه به نتایج بدست آمده فیلم های تولیدی به دلیل ویژگی های مطلوب (گرایش کمتر) نسبت به نفوذ بخار آب به دلیل ماهیت سلولز استات، توانایی کاربرد در بسته بندی مواد غذایی حساس به رطوبت را دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.