مقاله کاربرد روش تلفیقی AHP EFMEA PHA در ارزیابی ریسک های زیست محیطی، مطالعه موردی کارخانه نمک زدایی نفت خام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روش تلفیقی AHP EFMEA PHA در ارزیابی ریسک های زیست محیطی، مطالعه موردی کارخانه نمک زدایی نفت خام دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش تلفیقی AHP EFMEA PHA در ارزیابی ریسک های زیست محیطی، مطالعه موردی کارخانه نمک زدایی نفت خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش تلفیقی AHP EFMEA PHA در ارزیابی ریسک های زیست محیطی، مطالعه موردی کارخانه نمک زدایی نفت خام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش تلفیقی AHP EFMEA PHA در ارزیابی ریسک های زیست محیطی، مطالعه موردی کارخانه نمک زدایی نفت خام :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق ارزیابی و مدیریت ریسک های زیست محیطی در یک واحد نمکزدایی با تلفیق سه روش PHA, EFMEA, AHP می باشد. در این تحقیق تلاش شده است تا با بکارگیری یک روش کاربردی و تلفیقی از این روش های ارزیابی ریسک زیست محیطی در کنار هم، در جهت کاهش و کنترل مخاطرات زیست محیطی و ریسک های احتمالی اقدامات لازم به عمل آید. لازم به ذکر است که این روش تلفیقی برای اولین بار در این کارخانه به کار گرفته شده است، از این رو کاری جدید محسوب می گردد. بدین ترتیب پس از بررسی فعالیت و فرآیند واحد، خطرات و عوامل بالقوه آسیب رسان شناسایی و با روش تجزیه و تحلیل مقدماتی خطر (PHA) غربالگری شدند. فرآیند ارزیابی ریسک با روش تجزیه و تحلیل نقاط شکست و آثار زیست محیطی آن (EFMEA) انجام گرفت و نمره خطر (RPN) مربوط به هر یک از جنبه های زیست محیطی محاسبه و سطح ریسک تعیین گردید، که تعداد ۱۱ عامل ریسک و جنبه های مربوط به آن شناسایی شد، عامل های ریسک با روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و نرم افزار EXPERT CHOICE وزن دهی شدند و در نهایت ریسک ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. طبق نتایج بدست آمده عامل سوراخ شدن خطوط لوله با نمره خطر ۲۱۰ بیشترین و عامل سوراخ شدن مخازن با نمره خطر ۲۱ کمترین میزان خطرات را خواهند داشت، همچنین داده های خروجی حاصل از نرم افزار EXPERT CHOICE نیز همین نتایج را نشان دادند. در کل ۲ ریسک با سطح بالا، ۷ ریسک با سطح متوسط و ۲ ریسک با سطح پایین در کارخانه مشاهده گردید. در ادامه راهکارهایی جهت کاهش و کنترل ریسک های شناسایی شده، ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.