مقاله حذف رنگ آزوی اسیدزرد۳۶ ازمحلولهای آبی بااستفاده ازمیوه درخت کاج اصلاح شده بااسیدسولفوریک: بررسی ایزوترم وسینتیک جذب


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف رنگ آزوی اسیدزرد۳۶ ازمحلولهای آبی بااستفاده ازمیوه درخت کاج اصلاح شده بااسیدسولفوریک: بررسی ایزوترم وسینتیک جذب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف رنگ آزوی اسیدزرد۳۶ ازمحلولهای آبی بااستفاده ازمیوه درخت کاج اصلاح شده بااسیدسولفوریک: بررسی ایزوترم وسینتیک جذب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف رنگ آزوی اسیدزرد۳۶ ازمحلولهای آبی بااستفاده ازمیوه درخت کاج اصلاح شده بااسیدسولفوریک: بررسی ایزوترم وسینتیک جذب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف رنگ آزوی اسیدزرد۳۶ ازمحلولهای آبی بااستفاده ازمیوه درخت کاج اصلاح شده بااسیدسولفوریک: بررسی ایزوترم وسینتیک جذب :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: رنگهای آزویکی ازآلاینده های مهم موجوددرفاضلاب صنایع نساجی ورنگرزی می باشند. این رنگهاعلاوه بردادن رنگ نامطلوب به آب، دارای پتانسیل جهش زایی وسرطانزایی درافرادمی باشند. این مطالعه باهدف بررسی امکان استفاده ازمیوه درخت کاج به عنوان یک جاذب ارزان قیمت درحذف رنگ آزوی اسیدزرد ۳۶ ازمحلولهای آبی صورت گرفته است.مواد و روشها: آزمایشات درمقیاس آزمایشگاهی وبصورت ناپیوسته انجام شد. تاثیرمتغیرهای موثردرفرایندحذف رنگ آزوی اسیدزرد ۳۶ ،ازجملهpH، مقدارجاذب، غلظت اولیه رنگ آزوی اسیدزرد ۳۶ وزمان تماس بررسی شد. علاوه براین فرایند واجذب نیزجهت استفاده مجدد مورد مطالعه قرارگرفت. خصوصیات سطحی میوه درخت کاج بااستفاده ازمیکروسکوپ الکترونی پویشی ارزیابی گردید. ایزوترم(لانگمویروفروندلیچ ودابینین- رادشکویچ) وسینتیک جذب(درجه اول کاذب،درجه دوم کاذب ونفوذداخل ذره ای) برای ارزیابی داده هامطالعه شدند.نتایج و بحث: حداکثرراندمان حذف درpH 5، دزجاذب ۷/۰گرم درلیتروزمان تعادل ۲۰دقیقه، بدست آمد. نتایج نشان دادکه جذب سطحی رنگ آزوی اسیدزرد ۳۶ برروی میوه درخت کاج ازایزوترم لانگمویر (۹۹/۰=R2) پیروی می کند.همچنین مطالعات سینتیکی همبستگی بیشتری رابامعادله درجه دوم کاذب (۹۶/۰=R2) نشان داد.نتیجه گیری: برمبنای نتایج حاصل ازاین مطالعه می توان اظهارنمودکه میوه درخت کاج می تواندبه عنوان یک جاذب ارزان قیمت ومناسب درحذف رنگ آزوی اسیدزرد ۳۶ ازمحلولهای آبی مورداستفاده قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.