مقاله بررسی جوانه زنی ژنوتیپ های گوجه فرنگی تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی جوانه زنی ژنوتیپ های گوجه فرنگی تحت تنش شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی جوانه زنی ژنوتیپ های گوجه فرنگی تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جوانه زنی ژنوتیپ های گوجه فرنگی تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی جوانه زنی ژنوتیپ های گوجه فرنگی تحت تنش شوری :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
شوری یکی از تنش های رایج در مناطق خشک و نیمه خشک است که درصد استقرار گیاهان را تحت تأثیر قرار می دهد. تحمل به تنش در مرحله جوانه زنی به عنوان اولین مرحله رشد گیاه بسیار اهمیت دارد. هدف از این تحقیق بررسی و ارزیابی تحمل گوجه فرنگی نسبت به تنش شوری در مرحله جوانه زنی بذر است. بدین منظور پژوهشی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام پذیرفت. تیمارها شامل ۵ سطح شوری (صفر، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلی مولار) و پنج رقم (Chef, Kal Ji.Primo Earily, Chef Flat America و Flat Ch Irani) بود. نتایج حاصل از تجزیه آماری نشان داد که شوری در کلیه صفات اندازه گیری شده در سطح یک درصد معنی دار بود. باافزایش سطح شوری درصد جوانه زنی بطور معنی داری کاهش یافت. نتایج اثر متقابل رقم ها و شوری مشخص نمود که رقم primo early درصد جوانه زنی بهتری را نسبت به دیگر ارفام از خود نشانداده است. با افزایش شوری، روند کهاش سرعت جوانه زنی شبیه روند درصد جوانه زنی بود. با توجه به نتایج می توان گفت که رقم گوجه فرنگی Primo early و Chef Flat amrica به دلیل داشتن شاخص های رشدی بالاتر از ارقام مقاوم تری به شوری نسبت به سار ارقام بررسی شده هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.