مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
زعفران گیاهی از خانواده زنبقیان Iridaceae با اثرات قارماکولوژیک متعدد و به عنوان یک داروی قویم حسوب می شود سافرانال، کروسین، کروستین، پتاکاروتن، لیکوپن، زاگزاتین ، ویتامین ها از جمله رییوقلاوین و تیامن مواد موجود در بر، گل و کلاله زعفران هستند ماده موثره زعفران دارای اثرات آنتی اکسیدان، آنتی ژنوتوکسیک، ضد تومور، ضد درد، ضد التهاب، ضد تشنج، ضد سرفه، ضد افسردگی، ضد باکتری، تقویت کننده یادیگری و حافظه، محافظ نورون ها، پایین آورنده فشار خون، کاهش دهنده چربی خون، مقاومت به انسولین، افزایش دهنده اکسیژناسیون بافت ها، گشاد کننده برونش، پیشگیری از زخم معده، تقویت کننده دستگاه ایمنی بدن، محافظ شبکیه چشم، آرام بخش، اشتها آور، تسهیل کننده هضم غذا، پیشگیری از اختلالات قلبی – عروقی و سرطان می باشد. در این مقاله سعی شده است به طور خلاصه مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه فواید، اثرات مطلوب و کاربرد های زعفران و ماده موثره آن در صنایع غذایی، دارویی و پزشکی شود تا بتوان از عصاره و اسانس این گیاه به عنوان یک داروی درمانی و نگه دارنده طبیعی، بدون عوارض شیمیایی در صنایع داروسازی، غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.