مقاله پیش بینی برخی خصوصیات خشک کردن توت سفید به کمک شبکه های عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی برخی خصوصیات خشک کردن توت سفید به کمک شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی برخی خصوصیات خشک کردن توت سفید به کمک شبکه های عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی برخی خصوصیات خشک کردن توت سفید به کمک شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی برخی خصوصیات خشک کردن توت سفید به کمک شبکه های عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف از این پژوهش، پیش بینی نرخ خشک کردن و نسبت رطوبت توت در طی فرآیند خشک کردن با خشک کن مادون قرمز- همرفتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است. چهار عالم مؤثر برای نرخ خشک کردن و نسبت رطوبت (دما هوای ورودی، سرعت هوای ورودی، توان مادون قرمز و زمان) در عملکرد خشک کن مادون قرمز- همرفتی به عنوان متغیرهای مستقل برای شبکه عصبی مصنوعی در نظر گرفته شد. داده های لازم برای ایجاد الگوهای آموزش، ارزیابی و آزمون با انجام آزمایش های خشک کردن برای دماها، سرعت ها و توان های مختلف با استفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی مادون قرمز- همرفتی، جمع آوری شد. از شبکه های پس انتشار پیش رو و پس انتشار پیشخور با الگوریتم های یادگیری لونبرگ- مارکورات و تنظیم بیزی برای آموزش الگوهای موجود استفاده شد. نتایج نشان داد که بهترین نتایج برای شبکه پیش پیشخور با توپولوژی ۲-۵ -۵-۴ و الگوریتم آموزش لونبرگ- مارکوات و تابع آستانه لگاریتم سیکمونید برای نرخ خشک کردن و نسبت رطوبت حاصل می شود. نتایج نشان داد که ضریب تعیین برای نرخ خشک کردن ۰/۹۷۶۶ و برای نسبت رطوبت این مقدار ۰/۹۹۷۱ درصد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.