مقاله مدیریت الگوی کشت و تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شرایط تحریم اقتصادی (رهیافت برنامه ریزی آرمانی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت الگوی کشت و تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شرایط تحریم اقتصادی (رهیافت برنامه ریزی آرمانی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت الگوی کشت و تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شرایط تحریم اقتصادی (رهیافت برنامه ریزی آرمانی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت الگوی کشت و تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شرایط تحریم اقتصادی (رهیافت برنامه ریزی آرمانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت الگوی کشت و تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شرایط تحریم اقتصادی (رهیافت برنامه ریزی آرمانی) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دولت ها در شرایط تحریم اقتصادی سعی در برنامه ریزی و اجرای برنامه هایی دارند که باعث می شوند اثرات منفی تحریم ها به حداقل کاهش یابد. یکی از برنامه هایی که باعث می گردد اثرات تحریم ها به حداقل ممکن کاهش یابد اشتغال زایی در بخش های مختلف اقتصاد می باشد. با توجه به این مطلب در این پژوهش به منظور تجزیه و تحلیل اشتغال در بخش کشاورزی در شهرستان آمل روش برنامه ریزی آرمانی برای تعیین الگوی بهینه کشت در شرایط تحریم اقتصادی اجرا شد و هدف بیشینه سازی بازده برنامه ای و فرصت های اشتغال و کمینه سازی مصرف کودها و سموم شیمیایی به طور همزمان لحاظ گردید. در این تحقیق مطابق با برنامه پنج ساله پنجم توسعه ی جمهوری اسلامی ایران اهداف افزایش ۴/۱ درصدی اشتغال، کاهش ۷ درصدی مصرف کودهای شیمیایی، کاهش یک درصدی مصرف سموم و نیز آرمان افزایش ۱۰ درصدی بازده برنامه ای با توجه به دیدگاه کشاورزان منطقه در الگو جای گرفت. طبق نتایج بدست آمده از این پژوهش، در الگوی کشت بهینه محصولات برنج دانه بلند مرغوب، جو دیم، شبدر، عدس آبی، کلزادیم و یونجه آبی حذف و سطح زیرکشت محصولات برنج دانه بلند پر محصول، جعفری و سیب زمینی آبی افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که در صورت اجرای این الگوی بهینه، میزان بازده ناخالص نسبت به الگوی فعلی نزدیک به ۹۰ میلیارد ریال افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.