بررسی فراوانی نسبی فتقهای جدار شکم و عوارض آنها از فروردین ۷۷ لغایت تیرماه سال ۷۸ در بیمارستان شفیعیه زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی نسبی فتقهای جدار شکم و عوارض آنها از فروردین ۷۷ لغایت تیرماه سال ۷۸ در بیمارستان شفیعیه زنجان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی نسبی فتقهای جدار شکم و عوارض آنها از فروردین ۷۷ لغایت تیرماه سال ۷۸ در بیمارستان شفیعیه زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی نسبی فتقهای جدار شکم و عوارض آنها از فروردین ۷۷ لغایت تیرماه سال ۷۸ در بیمارستان شفیعیه زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی نسبی فتقهای جدار شکم و عوارض آنها از فروردین ۷۷ لغایت تیرماه سال ۷۸ در بیمارستان شفیعیه زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۶

فتق های جدار شکم از بیماریهای بسیار شایع در انسان می باشند. زن و مرد هر دو به فتق جدار شکم مبتلا می شوند. این بیماری در تمام گروه های سنی شایع است. شیوع آن در زن و مرد و سنین مختلف متفاوت است. این بیماری ۷% مراجعات سرپایی به درمانگاههای جراحی عمومی و حدود ۱۲% وقت اتاق عمل بیمارستانها را به خود اختصاص می دهد. هدف از این مطالعه تعیین فراوانی نسبی انواع فتق های جدار شکم و تعیین فراوانی نسبی عوارض ناشی از آن می باشد. در این مطالعه توصیفی پرونده بیماران بستری و عمل شده به علت فتق در بیمارستان شفیعیه زنجان در مدت ۱۵ ماه از تاریخ (۱/۱/۷۷ الی ۱/۴/۷۸) مورد مطالعه قرار گرفت. پرسشنامه برای تمام بیماران پر شد و سپس تجزیه و تحلیل آماری انجام گرفت. در این مطالعه ۹۳۳ نفر مورد بررسی قرار گرفتند. فتق اینگنوینال با شیوع ۸۱.۵% شایعترین فتق و فتق فمورال با شیوع ۱.۴% نادرترین فتق بودند. ۸۰.۸ درصد فتقها بدون عارضه و ۱۹.۲ درصد فتق ها عارضه دار بودند. ۸۲.۹ درصد کل بیماران مرد و ۱۷ درصد بیماران زن بودند. ۱۴.۴ درصد فتقها انکارسره ۲.۲ درصد استرانگوله، ۴۳ درصد همراه انسداد روده، ۸۱.۵% فتق اینگوینال (۵۱.۴% فتق اینگوینال راست ۲۵.۵% فتق اینگوینال چپ، ۷.۲۹% فتق اینگوینال دو طرفه)، ۴.۹% فتق نافی، ۳.۵% فتق اپی گاستر و ۱.۴% فتق فمورال بودند. لازم است در مورد علایم بیماری فتق و عوارض آن اطلاعات کافی توسط پزشکان و دست اندرکاران بهداشت و درمان کشور به مردم داده شود تا به موقع مراجعه و تحت درمان قرار گیرند.

کلید واژه: فتق، گیرافتادن، اختناق و انسداد روده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.