مقاله تغییر در روند متابولیسمی در طول تنش های غیر زیستی در گیاه چای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییر در روند متابولیسمی در طول تنش های غیر زیستی در گیاه چای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر در روند متابولیسمی در طول تنش های غیر زیستی در گیاه چای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر در روند متابولیسمی در طول تنش های غیر زیستی در گیاه چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر در روند متابولیسمی در طول تنش های غیر زیستی در گیاه چای :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تنش های محیطی شامل زیستی، غیرزیستی و یا آنتروپوژنیک می باشند. عوامل زیستی مانند حشرات، بیماری های قارچی و علف های هرز مسئول از دست دادن تقریباً ۲۰ درصد پتانسیل برداشت در بیشتر گونه های گیاهی می شوند. عوامل غیرزیستی شامل تابش بالا، سرما، خشکی، سیلاب، شوری و عدم تعادل عناصر غذایی در بیشتر گیاهان تأثیر گذار می باشد. خشکی عموماً مخرب ترین عامل می باشد. بعضی از این عوامل تنش به آهستگی و تدریجی بر روی شرایط رشد گیاه تأثیر می گذارد. از این رو گیاهان مکانیسم هایی را برای اجتناب از تنش فراهم می سازند. آنها نیاز به ارگانیسم هایی برای سازگاری و مکانیسم های محدود کننده ای برای دوری از تنش دارند. تنش های آنتروپوژنیک باعث آلودگی هوا و خاک تابش اشعه UV-B، تغییرات آب و هوایی و غیره می شود. مطالعه حاضر بر روی چگونگی تنش های غیر زیستی متعدد بر رویمتابولیسم گیاه چای انجام گرفته است. در میان تنش های غیرزیستی، خشکی، شوری، درجه حرارت مورد توجه قرار گرفت. به دنبال تیمارهای متعدد برگها جدا شدند و برای تعیین مقدار ترکیبات فنلی، پروتئین و پرولین آنالیز شدند. در بررسی حاضر در پاسخ به تنش حرارت (۵۵، ۵۰، ۴۵، ۴۰ درجه سانتیگراد) مقدار ترکیبات فنلی به طور متوالی کاهش پیدا نمود. در حالی که در دو تنش دیگر یک افزایش اولیه به دنبال یک کاهش در میزان ترکیبات فنلی مشاهده شد. در تنش حرارت بعد از ۴۵ درجه سانتیگراد یک کاهش در میزان پرولین وجود داشت. میزان پروتئین به دنبال تنش حرارت کاهش نشان داد و در تنش های دیگر یک کاهش به دنبال افزایش اولیه مشاهده گردید که این تغییرات به لحاظ آماری در P<0.05 معنی دار بود. در نتیجه مشخص شد که گیاه چای تنش های غیر زیستی را با تغییر مسیرهای متابولیکی و تغییر در تولید متابولیتهای مناسب برای پایداری گیاه در برابر تنش تحمل می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.