مقاله مقایسه ارقام مختلف اسفناج بر روی عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاییزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارقام مختلف اسفناج بر روی عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاییزه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارقام مختلف اسفناج بر روی عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاییزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارقام مختلف اسفناج بر روی عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاییزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارقام مختلف اسفناج بر روی عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاییزه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
اسفناج (Spinacia oleracea) متعلق به خانواد چغندریان chenopodiacea ) ( می باشد و یکی از مهمترین سبزیجات برگی از نظر میزان تولید است این محصول به صورت تازه و فرآوری شده مصرف می شود اسفناج بومی مناطق مرکزی آسیا و به احتمال قوی ایران است از آنجاییکه اسفناج از نظر منابع غذایی برای انسان بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد و فقط به صورت پاییزه و زمستانه کشت می شود زمان کاشت از عوامل موثر بر تولید عملکرد و بازار پسندی و نهایتا درآمد سبزیکاری می باشد به همین خاطر آزمایشی در شهریور ماه ۱۳۹۱ (کشت پاییزه) در کرج بر روی ارقام مختلف اسفناج انجام گردید و در طول رشد کلیه مراقبت های زراعی لازم صورت گرفت و از صفت های عملکرد طول دوره از کاشت تا برداشت (طول بوته، تعداد شاخه جانبی، وزن تر و خشک بوته) انجام گردید در این بررسی ارقام سناتور، اوراندو، میلان، ویروفلی پروسید، ویروفلی فوسلو، سریوس، اورینتال پرید در تاریخ کشت شهریور ماه و سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند بر اساس نتایج حاصله پیشنهاد می گردد که ارقام سناتور با توجه به اینکه بهترین عملکرد را از لحاظ صفات مورد بررسی داشته است برای کشت پاییزه مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.