مقاله بررسی میزان فراوانی رنگ های خوراکی در فرآورده های قنادی شهر ایلام به روش کروماتوگرافی با لایه نازک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فراوانی رنگ های خوراکی در فرآورده های قنادی شهر ایلام به روش کروماتوگرافی با لایه نازک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فراوانی رنگ های خوراکی در فرآورده های قنادی شهر ایلام به روش کروماتوگرافی با لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فراوانی رنگ های خوراکی در فرآورده های قنادی شهر ایلام به روش کروماتوگرافی با لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فراوانی رنگ های خوراکی در فرآورده های قنادی شهر ایلام به روش کروماتوگرافی با لایه نازک :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مقدمه: رنگ های خوراکی گروهی از افزودنیها هستند که بصورت طبیعی و یا مصنوعی تهیه می شوند. معمولا جهت خوش منظر کردن، متحد الشکل کردن، نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلب در فرآورده های غذایی بکار میروند. رنگ به موازات طعم و مزه یکی از مهمترین خصوصیات حسی مواد غذایی را تشکیل میدهد. رنگ ها می توانند عوارضی شبیه آسم، تضعیف سیستم ایمنی و یا حتی اثرات سرطانزایی داشته باشند. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت نوع رنگ مصرفی در شیرینی فروشی های سطح شهر ایلام می باشد.روش کار: تعداد ۱۸۰ نمونه شیرینی خشک و تر به صورت تصادفی نمونه برداری و پس از استخراج رنگ با اسید کلریدریک و تخلیص با استفاده از روش کروماتوگرافی با لایه نازک T.L.C (Tin Layer Chromatography) مورد آنالیز نوع رنگ قرار گرفتند. یافته ها: ۹/۱۳ درصد کل نمونه ها (۲۵ نمونه) فاقد رنگ و ۱/۸۶ درصد کل نمونه ها حاوی رنگ بودند، از میان کل نمونه های رنگی ۲۲ نمونه (۲۲/۱۲ %) حاوی رنگ مصنوعی غیر مجاز خوراکی، ۹۱ نمونه (۵۵/۵۰ %) حاوی رنگ مصنوعی مجاز خوراکی برای تولید کننده های صنعتی و ۴۲نمونه (۳۳/۲۳%) حاوی رنگ طبیعی بودند. رنگ کینولین یلو نیز بیشترین رنگ مصنوعی مجاز خوراکی و رنگ ایندیگو کارمین تنها رنگ مصنوعی مورد استفاده در شیرینی های بررسی شده بود.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه و مصرف زیاد رنگ های مصنوعی در فرآورده های قنادی و همچنین عوارض رنگهای خوراکی بخصوص اثرات سمی و حتی اثرات سرطانزایی که بر بدن انسان دارند، افزایش آگاهی صنف قنادان برای کاهش مصرف این گونه رنگ ها در فرآورده های قنادی و جایگزینی رنگ های طبیعی در سطح عموم و تأکید بر خواص مفید آنها، نقش بسزایی در تأمین سلامت جامعه دارد. همچنین این امر می تواند بر اشتیاق تولید کنندگان و مصرف کنندگان رنگ های طبیعی بیافزاید و راه حلی جهت کاهش مصرف رنگ های مصنوعی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.