توصیف مورفولوژیک و مورفومتریک تریکوزوموییدس کراسیکودا Trichosomoides Crassicauda جدا شده از راتوس در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توصیف مورفولوژیک و مورفومتریک تریکوزوموییدس کراسیکودا Trichosomoides Crassicauda جدا شده از راتوس در ایران دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توصیف مورفولوژیک و مورفومتریک تریکوزوموییدس کراسیکودا Trichosomoides Crassicauda جدا شده از راتوس در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توصیف مورفولوژیک و مورفومتریک تریکوزوموییدس کراسیکودا Trichosomoides Crassicauda جدا شده از راتوس در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توصیف مورفولوژیک و مورفومتریک تریکوزوموییدس کراسیکودا Trichosomoides Crassicauda جدا شده از راتوس در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۴

سابقه و هدف: تریکوزوموییدس کراسیکودا، نماتودی متعلق به خانواده تریکوریده است که اولین بار از مثانه رات وحشی در سال ۱۸۴۵ گزارش شد. تصادفا این نماتود در لگنچه، کلیه و میزنای هم مشاهده می شود. وجود این انگل علاوه بر رت های قهوه ای و سیاه در رت های آزمایشگاهی نیز گزارش شده است. این انگل در ایران نیز از رت ها گزارش شده است. در این نماتود تفاوت های زیادی از نظر اندازه بین نر و ماده وجود دارد و کرم نر انگل رحم کرم ماده است. در این مطالعه ویژگی های مورفولوژیک این نماتود با گزارشات محققان دیگر در دنیا مقایسه شد.مواد و روش ها: در این مطالعه بعد از صید جوندگان، حیوان تشریح شده و از نظر انگل های مختلف خصوصا تریکوزوموییدس کراسیکودا مورد بررسی قرار می گرفت. در این بررسی تریکوزوموییدس های مثانه و میزنای مورد مطالعه قرار می گرفتند.یافته ها: در اندازه گیری های به عمل آمده، کرم های نر طولی در حدود ۳-۱ میلی متر و عرضی در حدود ۴۰-۲۰ میکرون داشتند. کرم های ماده هم ۱۸-۸ میلی متر طول و ۲۵۰-۱۸۰ میکرون عرض داشتند. انتهای قدامی کرم ماده در طرفین واجد برجستگی هایی بود که کم و بیش منظم بود. انتهای خلفی کرم ماده نوک تیز نیست و فاقد هر گونه خار یا برجستگی است. تخم های انگل واجد جداری ضخیم و تا حدودی شبیه تخم تریکوسفال در قطبین واجد دو برجستگی است که در داخل تخم لارو مشاهده می شود. همچنین تخم ها در رحم کرم ماده به وضوح مشاده می شود. لازم به ذکر است که اندازه تخم های مشاهده شده حدود ۸۰-۵۰ میکرون تخمین زده شد.نتیجه گیری: از نظر اندازه های محاسبه شده تفاوت های اندکی با بررسی های گذشته به چشم می خورد. احتمالا این تفاوت های کوچک می تواند مربوط به سوش های متفاوت کراسیکودا در مناطق جغرافیایی و یا اینکه می تواند مربوط به سن کرم باشد.

کلید واژه: تریکوزوموییدس کراسیکودا، مورفومتریک، مورفولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.