مقاله تاثیر ضریب نفوذ رطوبت، در استفاده از عروس دریایی به منظور تنظیم رطوبت خاکهای کشاورزی در مناطق گرم و خشک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ضریب نفوذ رطوبت، در استفاده از عروس دریایی به منظور تنظیم رطوبت خاکهای کشاورزی در مناطق گرم و خشک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ضریب نفوذ رطوبت، در استفاده از عروس دریایی به منظور تنظیم رطوبت خاکهای کشاورزی در مناطق گرم و خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ضریب نفوذ رطوبت، در استفاده از عروس دریایی به منظور تنظیم رطوبت خاکهای کشاورزی در مناطق گرم و خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ضریب نفوذ رطوبت، در استفاده از عروس دریایی به منظور تنظیم رطوبت خاکهای کشاورزی در مناطق گرم و خشک :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بخش کشاورزی، عمده ترین مصرف کننده منابع آب در کشور می باشد. این امر در مناطق گرمسیری خشک و نیمه خشک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا در این گونه مناطق، در فصولی از سال که بارندگی کم و یا اصلا وجود ندارد، حفظ رطوبت خاک از مسائل بسیار مهم در صنعت کشاورزی محسوب می شود. یکی از روش های نگهداری رطوبت در خاک، استفاده از عروس دریایی خشک شده می باشد، که به وفور در خلیج فارس یافت می شود.اندام این جانور دارای سلول های پرآب است که پس از خشک کردن و مخلوط کردن با خاک، امکان جذب مقدار قابل توجهی آب در هنگام آبیاری را خواهد داشت که پس از جذب آب، خاصیت آن را دارد که به کندی آب را رها کند. هدف از این تحقیق بررسی میزان مرطوب نگه داشتن خاک و تنظیم رطوبت توسط عروس دریایی است که به عنوان یک سوپر جاذب عمل می کند. این کار با شش آزمایش انجام شد که در آنها درصد اختلاط خاکها و میزان نمونه متفاوت بود. در این مقاله ابتدا عروس دریایی صیدشده از خلیج فارس را خشک کردیم. سپس از تفاوت وزن اولیه عروس دریایی صید شده و خشک شده آن، میزان رطوبت خارج شده از آن را زمانی که وزن باقیمانده خشک شده ثابت بماند، اندازه گیری شد. همچنین در این وزن، دما و رطوبت هوا نیز اندازه گیری شد. سپس درصدهای مختلف از جسم خشک شده (ماده جاذب)، بر خاک افزوده می گردد. طی چند مرحله جدولی تهیه گردید که توسط آن با مطالعه نحوه تبخیر رطوبت (کاهش وزن خاک با زمان)، اطلاعاتی از سینتیک خشک شدن هر نمونه دریافت و در نهایت ضریب نفوذ موثر رطوبت از خاک، در هر مورد تعیین می شود. با توجه به آزمایش هایی که انجام شد، مشاهده شد که هر چه میزان درصد خاک رسی افزایش یافت، ضریب نفوذ کاهش یافت. در آزمایشی که درصد خاک رسی بیشتر بود Dab به میزان زیادی کاهش یافت. نتیجه دیگر حاصل شده این است که در هر آزمایش، با کاهش میزان نمونه، (عروس دریایی خشک شده)، Dab زیاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.