مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مدل­سازی مطلوبیت زیستگاه یک رویکرد بسیار کاربردی به منظور شناسایی بهترین مناطق جهت استقرار یک گونه در سیمای سرزمین است. با این رویکرد نه تنها می­توان از تنوع زیستی حفاظت نمود، بلکه می­توان مناطقی با پتانسیل مطلوب جهت جنگل­کاری و سایر اقدامات احیا و حفاظت را مشخص نمود. در این مطالعه مدل مطلوبیت زیستگاه برای جنس بلوط ایرانی – بعنوان گونه شاخص مناطق جنگل­های زاگرس مرکزی – در ذخیره­گاه جنگلی چهار طاق در استان چهارمحال و بختیاری، تهیه شده است. به این منظور در گام اول نیاز­های رویشگاهی این گونه از تحقیقات پیشین در مورد این گونه، استخراج و سپس با تشکیل ماتریس امتیاز دهی به ویژگی­های فیزیولوژیک، خاک، اقلیم و فاصله از مراکز جمعیتی نقشه مناطق مطلوب جهت استقرار بذور (زادآوری دانه­زاد) و یا جست­ها (زادآوری شاخه­زاد) و همچنین مناطقی با احتمال وجود حداکثر غنا و تنوع زیستی، تهیه شد. نتایج نشان می­دهد عوامل اصلی محدود کننده زادآوری دانه­زاد شامل ارتفاع زیاد، نزدیکی به مراکز جمعیتی و کمبود عمق خاک هستند. از طرف دیگر ارتفاع زیاد و عمق کم خاک زادآوری شاخه­زاد را نیز محدود نموده­اند ولی تنها عامل محدود کننده تنوع زیستی عمق کم خاک بود. در کل از نظر زادآوری در منطقه، مناطق مستعد­تری جهت زادآوری شاخه­زاد وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.