مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی مطلوبیت زیستگاه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به منظور حفظ تنوع زیستی و شناسایی مناطق مساعد جهت زادآوری :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مدلسازی مطلوبیت زیستگاه یک رویکرد بسیار کاربردی به منظور شناسایی بهترین مناطق جهت استقرار یک گونه در سیمای سرزمین است. با این رویکرد نه تنها میتوان از تنوع زیستی حفاظت نمود، بلکه میتوان مناطقی با پتانسیل مطلوب جهت جنگلکاری و سایر اقدامات احیا و حفاظت را مشخص نمود. در این مطالعه مدل مطلوبیت زیستگاه برای جنس بلوط ایرانی – بعنوان گونه شاخص مناطق جنگلهای زاگرس مرکزی – در ذخیرهگاه جنگلی چهار طاق در استان چهارمحال و بختیاری، تهیه شده است. به این منظور در گام اول نیازهای رویشگاهی این گونه از تحقیقات پیشین در مورد این گونه، استخراج و سپس با تشکیل ماتریس امتیاز دهی به ویژگیهای فیزیولوژیک، خاک، اقلیم و فاصله از مراکز جمعیتی نقشه مناطق مطلوب جهت استقرار بذور (زادآوری دانهزاد) و یا جستها (زادآوری شاخهزاد) و همچنین مناطقی با احتمال وجود حداکثر غنا و تنوع زیستی، تهیه شد. نتایج نشان میدهد عوامل اصلی محدود کننده زادآوری دانهزاد شامل ارتفاع زیاد، نزدیکی به مراکز جمعیتی و کمبود عمق خاک هستند. از طرف دیگر ارتفاع زیاد و عمق کم خاک زادآوری شاخهزاد را نیز محدود نمودهاند ولی تنها عامل محدود کننده تنوع زیستی عمق کم خاک بود. در کل از نظر زادآوری در منطقه، مناطق مستعدتری جهت زادآوری شاخهزاد وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.