مقاله تاثیر محلول پاشی با اسپرمیدین بر کاروتنوئید و برخی فاکتورهای رشد فلفل دلمه (Capsicum annum L.) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر محلول پاشی با اسپرمیدین بر کاروتنوئید و برخی فاکتورهای رشد فلفل دلمه (Capsicum annum L.) تحت تنش شوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر محلول پاشی با اسپرمیدین بر کاروتنوئید و برخی فاکتورهای رشد فلفل دلمه (Capsicum annum L.) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محلول پاشی با اسپرمیدین بر کاروتنوئید و برخی فاکتورهای رشد فلفل دلمه (Capsicum annum L.) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر محلول پاشی با اسپرمیدین بر کاروتنوئید و برخی فاکتورهای رشد فلفل دلمه (Capsicum annum L.) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
جهت بررسی اثر تیمار با اسپرمیدین بر کاروتنوئید، طول ریشه، طول ساقه و سطح برگ در گیاه فلفل دلمه ای تحت تنش شوری، این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. تیمار با اسپرمیدین در ۳ سطح صفر، ۱ و۲ میلی مولار و تنش شوری در ۳ سطح صفر، ۵۰، ۱۵۰ میلی مولار اعمال شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر شوری بر صفات گاروتنوئید طول ساقه، طول ریشه و سطح برگ در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار و اثر تیمار با اسپرمیدین نیز بر تمامی صفات ذکر شده در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار شد. همچنین اثر متقابل تنش شوری و تیمار با اسپرمیدین در سطح احتمال ۱ درصد بر صفات مورد بررسی معنی دار گردید. بیشترین طول ساقه در گیاهان شاهد بود (شوری صفر و اسپرمیدین صفر) همچنین گیاهانی که در معرض شوری ۱۵۰ میلی مولار و اسپرمیدین ۲ میلی مولار بودند با آن تفاوت معنی دار نداشتند. بیشترین طول ریشه در گیاهانی مشاهده شد که تحت تنش شوری قرار نداشتند و با اسپرمیدین ۱ میلی مولار تیمار شده بودند همچنین گیاهانی که تحت شوری ۱۵۰ میلی مولار و اسپرمیدین ۲ میلی مولار بودند با آن تفاوت معنی دار نداشتند بیشترین سطح برگ در شوری صفر و اسپرمیدین ۲ میلی مولار بود. بیشترین محتوای کاروتنوئید نیز در شوری صفر و اسپرمیدین ۱ میلی مولار مشاهده شد هدف از انجام این پژوهش ارزیابی اثر اسپرمیدین در کاهش مضرات ناشی از تنششوری بود و در پایان نیز مشخص شد که اسپرمیدین در کاهش اثرات مضر ناشی از شوری موثر واقع شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.