مقاله بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب صنایع غذایی و نوشیدنی شهرستان بابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب صنایع غذایی و نوشیدنی شهرستان بابل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب صنایع غذایی و نوشیدنی شهرستان بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب صنایع غذایی و نوشیدنی شهرستان بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت مدیریت فاضلاب صنایع غذایی و نوشیدنی شهرستان بابل :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: شهرستان بابل دارای انواع صنایع غذایی بوده که در این صنایع آب برای اهداف مختلف مصرف و نهایتاً بخش قابل توجهی از آن به فاضلاب تبدیل می گردد که تصفیه این فاضلاب ها به منظور پیشگیری از بروز اثرات زیست محیطی لازم و ضروری است که با توجه به اهمیت موضوع در تحقیق حاضر مدیریت فاضلاب صنایع غذایی شهرستان بابل مورد بررسی قرارگرفت. مواد و روشها: نوع مطالعه در این پژوهش توصیفی مقطعی بوده و تعداد ۱۸ کارخانه صنایع غذایی انتخاب شدند ، آنگاه پرسشنامه ای که در بردارنده اطلاعات لازم در خصوص مصرف آب و تولید فاضلاب بود تهیه و پس از مراجعه به صنایع منتخب با انجام مصاحبه و مشاهده وضعیت موجود جمع آوری گردیده و با نرم افزار آماری spss مورد پردازش قرار گرفت.نتایج و بحث: مطابق با نتایج حاصل از تحقیق در کلیه صنایع بررسی شده آب مصرفی از شبکه شرب یا چاههای خصوصی تامین می شود که با انجام تصفیه و یا بدون آن به مصارف مختلف می رسد . در صنایع بررسی شده در مجموع ۱۸ واحد ، ۸ واحد چاه جاذب ( ۴۴% ) ، ۵ واحد سپتیک تانک ( ۲۸% ) ۴ واحد لجن فعال ( ۲۲% ) و یک واحددفع رودخانه (۶% ) وجود دارد که متاسفانه ۷۸% از صنایع بررسی شده فاقد تصفیه خانه فاضلاب بوده و یک مورد از تصفیه خانه های فاضلاب موجود نیز عملاً راهبری مناسب ندارد. پساب حاصل از سپتیک تانک ها در اغلب موارد بدون کلرزنی وارد محیط می شدند .نتیجه گیری: با توجه به نتایج تحقیق مشخص می گردد که وضعیت مدیریت فاضلاب در صنایع غذایی بررسی شده مطلوب نبوده و با وضعیت بهینه فاصله قابل توجهی وجود دارد . از جمله دلایل این امر عدم وجود فرهنگ زیست محیطی و ضعف اعتقاد به توسعه پایدار، عدم موفقیت تصفیه خانه های موجود، همچنین نحوه نظارت و برخورد سازمانهای مسئول از جمله سازمان حفاظت محیط زیست می باشد که لازم است با برنامه ریزی صحیح نسبت به رفع مشکل بهینه سازی وضعیت اقدام نمود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.