مقاله اثر تغییر اقلیم و خشک شدن دریاچه ارومیه بر محصولات کشاورزی برخی نواحی آذربایجان شرقی و چشم انداز بلند مدت آن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تغییر اقلیم و خشک شدن دریاچه ارومیه بر محصولات کشاورزی برخی نواحی آذربایجان شرقی و چشم انداز بلند مدت آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغییر اقلیم و خشک شدن دریاچه ارومیه بر محصولات کشاورزی برخی نواحی آذربایجان شرقی و چشم انداز بلند مدت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییر اقلیم و خشک شدن دریاچه ارومیه بر محصولات کشاورزی برخی نواحی آذربایجان شرقی و چشم انداز بلند مدت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغییر اقلیم و خشک شدن دریاچه ارومیه بر محصولات کشاورزی برخی نواحی آذربایجان شرقی و چشم انداز بلند مدت آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تغییر اقلیم در سالهای اخیر اثرات متفاوتی را بر بخشهای مختلف کره زمین گذاشته است. امروزه بررسی تأثیر تغییر اقلیم بر رویپدیدههای ثانویهای که معلول تغییر عوامل هواشناسی ناشی از تغییر اقلیم هستند نیز مورد توجه می باشد. خشک شدن دریاچه ارومیهیکی از این پدیده های ثانویه بوده و پیامدهایی همچون تخریب اراضی و کاهش میزان تولید محصولات کشاورزی دارد. در این مطالعهسطح زیر کشت و میزان تولید محصول در برخی نواحی زیر حوضه و غیر زیر حوضه دریاچه ارومیه به منظور بررسی اثر تغییر اقلیم وخشک شدن دریاچه ارومیه بر کشاورزی، در سالهای اخیر با استناد به گزارشات منتشره از سازمان جهاد کشاورزی، مورد مقایسه قرارگرفتند. همچنین پیش بینی وضعیت تولید در دهه ۲۰۸۰ میلادی با توجه به سناریوهای تغییر اقلیم و استفاده از مدل Terraza درسیستم تصمیم گیری میکرولیز برای منطقه اهر صورت گرفت. نتایج نشان داد که که علی الرغم افزایش سطح زیر کشت در زیر حوضه های دریاچه ارومیه به دلیل عدم تأمین بهینه تمام نهادههای مؤثر در تولید، میزان تولید کاهش یافته است، در حالی که در سایر نواحی این اثر پذیری روی نداده و میزان محصول با افزایش سطح زیر کشت افزایش یافته است. نهایتاً پیش بینی تغییر اقلیم و میزان تولید در منطقه اهر نیز بیانگر کاهش تولید محصولات به دلیل تنش خشکی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.