مقاله ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک :

ویژگی‏های میز و صندولی مهد کودک

پیشگفتار

استاندارد میز و صندلی مهدکودک ( ویژگیها ) که به وسیله کمیسیون فنی مربوطه تهیه و تدوین شده و در اجلاسیه کمیته ملی استاندارد بسته‏بندی و سلولزی مورخ ۱۳۷۸/۴/۶ مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد بند ۱ ماده ۳ قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱ به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده نمود .

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .

 

لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و انجام آزمایش‏های لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :

۱ ـ استاندارد ملی ایران به شماره ۳۵۷۸ ویژگیهای سطح رویه میزهای چوبی چاپ اول سال انتشار .۱۳۷۴

۲- BS – 4875: Part 1 : 1985

 

میز و صندلی مهدکودک ( ویژگیها )
۱ ـ هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , ابعاد , روشهای آزمون , نمونه برداری و نشانه گذاری انواع میز و صندلی که در مراکز مهدکودک کاربرد دارد می‏باشد . یادآوری : با بررسی‏های به عمل آمده در مورد راحتی و بهداشتی بودن میز و صندلی مورد مصرف در مراکز مهدکودک با توجه به شرایط ارکونومی ۱ کودکان و از نظر تنوع در روحیه کودکان میزهای مورد نظر این استاندارد می‏تواند از اشکال مختلف هندسی تهیه شود .

۱ ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , ابعاد , روشهای آزمون , نمونه برداری و نشانه گذاری انواع میز و صندلی که در مراکز مهدکودک کاربرد دارد می‏باشد . یادآوری : با بررسی‏های به عمل آمده در مورد راحتی و بهداشتی بودن میز و صندلی مورد مصرف در مراکز مهدکودک با توجه به شرایط ارکونومی ۱ کودکان و از نظر تنوع در روحیه کودکان میزهای مورد نظر این استاندارد می‏تواند از اشکال مختلف هندسی تهیه شود . ۲ ـ تعاریف و اصطلاحات
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , ابعاد , روشهای آزمون , نمونه برداری و نشانه گذاری انواع میز و صندلی که در مراکز مهدکودک کاربرد دارد می‏باشد 

یادآوری : با بررسی‏های به عمل آمده در مورد راحتی و بهداشتی بودن میز و صندلی مورد مصرف در مراکز مهدکودک با توجه به شرایط ارکونومی ۱ کودکان و از نظر تنوع در روحیه کودکان میزهای مورد نظر این استاندارد می‏تواند از اشکال مختلف هندسی تهیه شود .

 

۲ ـ تعاریف و اصطلاحات
در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار رفته است : ۲ ـ ۱ ـ ارتفاع میز : فاصله عمودی بالاترین نقطه صفحه رویه میز از سطح زمین . ۲ ـ ۲ ـ طول میز : عریض‏ترین فاصله بین دو لبه میز .
در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار رفته است :

۲ ـ ۱ ـ ارتفاع میز : فاصله عمودی بالاترین نقطه صفحه رویه میز از سطح زمین .

۲ ـ ۲ ـ طول میز : عریض‏ترین فاصله بین دو لبه میز .

۲ ـ ۳ ـ ارتفاع نشیمنگاه : فاصله عمودی بالاترین نقطه نشیمنگاه از سطح زمین .

۲ ـ ۴ ـ عرض نشیمنگاه : فاصله افقی بین دو طرف نشیمنگاه از سطح زمین .

۲ ـ ۵ ـ عمق نشیمنگاه : فاصله افقی بین دو لبه جلوئی و پشتی نشیمنگاه .

۲ ـ ۶ ـ ارتفاع پشتی : فاصله عمودی بالاترین نقطه پشتی از سطح زمین .

۲ ـ ۷ ـ بهر : بهر عبارت است از تعداد میز و صندلیهای محتوی یک محموله که از یک درجه و یک نوع با ابعاد یکسان تحت شرایط مشابه تولید شده است .

 

۳ ـ ویژگیهای فیزیکی
۳ ـ ۱ ـ صفحه رویه میز : صفحات رویه میز از اوراق فشرده چوبی با روکش‏های طبیعی یا مصنوعی باید باشد . جنس روکش‏های زیر و روی صفحات اوراق فشرده بایستی با همدیگر همگن و متناسب باشند تا مانع تابیدگی صفحه رویه میز , نشیمنگاه و پشتی صندلی شوند . ۳ ـ ۲ ـ صفحات نشیمنگاه و پشتی صندلی می‏توانند از چوب طبیعی اوراق فشرده چوبی با روکش‏های مندرج در بند (۳ ـ ۱) و یا از ورزالیت و مواد پلاستیکی تزریقی باشند . ۳ ـ ۳ ـ ضخامت صفحات رویه میز , نشیمنگاه و پشتی صندلی با احتساب روکش‏های مورد مصرف بایستی حداکثر ۲۰ میلی‏متر باشد .
۳ ـ ۱ ـ صفحه رویه میز : صفحات رویه میز از اوراق فشرده چوبی با روکش‏های طبیعی یا مصنوعی باید باشد . جنس روکش‏های زیر و روی صفحات اوراق فشرده بایستی با همدیگر همگن و متناسب باشند تا مانع تابیدگی صفحه رویه میز , نشیمنگاه و پشتی صندلی شوند .

۳ ـ ۲ ـ صفحات نشیمنگاه و پشتی صندلی می‏توانند از چوب طبیعی اوراق فشرده چوبی با روکش‏های مندرج در بند (۳ ـ ۱) و یا از ورزالیت و مواد پلاستیکی تزریقی باشند .

 

۳ ـ ۳ ـ ضخامت صفحات رویه میز , نشیمنگاه و پشتی صندلی با احتساب روکش‏های مورد مصرف بایستی حداکثر ۲۰ میلی‏متر باشد .

۳ ـ ۴ ـ قیدهای زیر میز و صندلی می‏توانند از چوب و یا از پروفیلهای فلزی استاندارد باشند .

۳ ـ ۵ ـ پایه‏های میز و صندلی نیز می‏توانند از چوب و یا از پروفیلهای فلزی استاندارد باشند .

۳ ـ ۶ ـ اتصال قیدهای چوبی با پایه‏های چوبی و نشیمنگاه باید به صورت کام و زبانه با چسب باشند .

۳ ـ ۷ ـ لبه و گوشه‏های میز و صندلی باید فاقد برندگی و تیزی باشند تا به لباس کودکان صدمه‏ای وارد نکند .

۳ ـ ۸ ـ محل اتصال پایه‏ها به قیدهای فلزی بایستی صاف و صیقلی باشند تا بر اثر تماس دست ایجاد خراش نکند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.