مقاله ارزیابی اثر شوری بر فاکتورهای رشدی و کلروفیل در دو ژنوتیپ انگور آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر شوری بر فاکتورهای رشدی و کلروفیل در دو ژنوتیپ انگور آذربایجان غربی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر شوری بر فاکتورهای رشدی و کلروفیل در دو ژنوتیپ انگور آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر شوری بر فاکتورهای رشدی و کلروفیل در دو ژنوتیپ انگور آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر شوری بر فاکتورهای رشدی و کلروفیل در دو ژنوتیپ انگور آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
شوری به عنوان یکی از تنشهای محیطی رشد و عملکرد گیاهان را محدود میسازد .گیاهان با قرار گرفتن در محیط شور بامنفی شدن پتانسیل اسمزی محلول خاک و انباشتگی یونهای سمی نظیر سدیم وکلر صدمه می بینند .در این تحقیق اثر شوربر روی برخی فاکتورهای رشدی و میزان کلروفیل در دو رقم انگور(قره اوزوم و حسینی )در طی دو هفته در سطوح مختلف شوری (۰- ۲۵- ۵۰- ۱۰۰) )مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج آزمایشها نشان دادند که با افزایش سطوح شوری طول ریشه و اندام هوایی و همچنین وزن خشک ریشه و اندام هوایی در هر دو ژنوتیپ کاهش مییابد. همچنین لازم به ذکر است تغییرات القا شده شوری بر محتوای رنگیزه فتوسنتزی ،سبب کاهش میزان کلروفیل a و b در هر دو ژنوتیپ میشود.با توجه به فاکتورهای رشدی و رنگیزه های فتوسنتزی (کلروفیل a و b) به نظر میرسد هر دو ژنوتیپ نسبت به شوری حساس بوده ،اما رقم قره اوزوم عملکرد بهتری نسبت به حسینی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.