مقاله ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر روی گیاه مریم گلی (Salvia limbata L.) تحت شرایط شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر روی گیاه مریم گلی (Salvia limbata L.) تحت شرایط شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر روی گیاه مریم گلی (Salvia limbata L.) تحت شرایط شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر روی گیاه مریم گلی (Salvia limbata L.) تحت شرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر روی گیاه مریم گلی (Salvia limbata L.) تحت شرایط شوری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
اسیدسالیسیلیک از تنظیم کننده های رشد درونزاد در گیاهان محسوب میشود که نقش مهمی در مقاومت گیاهان به تنشهای محیطی از جمله تنش شوری دارد. به منظور ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک و شوری بر مقدار پرولین و قندهای محلول گیاه مریم گلی، آزمایشی در ۴ سطح اسیدسالیسیلیک ( ۰,۱۰۰,۲۰۰,۳۰۰ppm و ۴ سطح کلریدسدیم ( ۰,۵۰,۱۰۰,۱۵۰mM به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان انجام گرفت. نتایج نشان داد میزان پرولین با افزایش غلظت شوری و اسیدسالیسیلیک در برگ گیاه گونهlimbataافزایش یافت، بطوریکه بالاترین میزان پرولین در سطح شوری ۱۵۰ میلی مول با سطح اسیدسالیسیلیک ۲۰۰ و ۳۰۰ppmبود. براساس صفات مورد بررسی، بهترین پاسخ تحت شرایط شور در تیمار ۱۰۰ میلی مول با سطح اسیدسالیسیلیک ۲۰۰ppmبدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.