مقاله حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال: مطالعه سنتیکی و ایزوترم فرایند حذف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال: مطالعه سنتیکی و ایزوترم فرایند حذف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال: مطالعه سنتیکی و ایزوترم فرایند حذف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال: مطالعه سنتیکی و ایزوترم فرایند حذف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله حذف رنگ متیلن بلو با استفاده از نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال: مطالعه سنتیکی و ایزوترم فرایند حذف :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
سالانه هزاران تن رنگهای مختلف در صنعت رنگ تولید می شود، طبق آمارها حدود ۵۰ درصد از این تولیدات در فرآیند تولید یا رنگ کاری تلف شده و با ورود به منابع آبی، آلودگیهای زیست محیطی فراوانی را به دنبال دارد. از این رو برای تصفیه این پسابها، نیاز به زدودن رنگ از آن است. در این پژوهش کارایی نانو ذرات پالادیوم تثبیت شده بر روی کربن فعال برای حذف رنگ متیلن بلو به روش جذب سطحی مطالعه شده است. ابتدا نانو ذراتپالادیومبه عنوان جاذب تهیه و برروی کربن فعال تثبیت شده است. اثر پارامترهای مختلف مؤثر بر فرآیند جذب مانند مقدار جاذب، غلظت اولیهی رنگ، pHمحلول رنگ، زمان تماس جاذب با محلول رنگ بررسیشد. پس از دستیابی به شرایط بهینه دادههای تعادلی و فرایند حذف رنگ با مدل های همدمای مختلف از قبیل لانگمویر، فرندلیچ، دوبینین_رادشکویچ و تمپکین برازش گردید. و اطلاعات مربوط به این مدل ها بررسی و محاسبه و سپس مناسب بودن جاذب و مدل تعادلی برای برازش داده های تجربی مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج نشان داد که با بکار بردن ۰۱/۰ گرم نانو ذرات پالادیوم در رنگ متیلن بلو با غلظت ppm30، بیشترین حذف رنگ (در حدود ۵/۹۸ %) را خواهیم داشت (در ۶pH= و مدت زمان تماس ۲۶ دقیقه). همچنین بهترین مدل همدمایی، مدل لانگمویر است و سنتیک واکنش مرتبه دو میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.