مقاله تاثیر دما وتنش شوری برخصوصیات جوانه زنی بذرآویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دما وتنش شوری برخصوصیات جوانه زنی بذرآویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دما وتنش شوری برخصوصیات جوانه زنی بذرآویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما وتنش شوری برخصوصیات جوانه زنی بذرآویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دما وتنش شوری برخصوصیات جوانه زنی بذرآویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آویشن یک گیاه چندساله دارویی متعلق به تیره نعناع Lamiaceae) می باشد که درصنایع مختلف داروسازی استفاده میگردد تنشهای غیرزنده محیطی و به ویژه تنش شوری ازعوامل عمده کاهش محصول این گیاه محسوب میشود عمده ترین تاثیر تنشهای شوری مانند سایرتنشها جلوگیری ازرشد گیاه و کاهش ماده موثره گیاه دارویی می باشد به منظور بررسی جوانه زنی اویشن خراسانی L. Thymus transcuspicus درسطوح دمایی ۱۵و۲۵و۲۰ درجه سانتگیراد و سطوح مختلف تنش شوری ازمایش جداگانه درقالب طرح کاملا تصادفی با ۷سطح صفرو۲-و۴-و۶-و۸-و۱۰-و۱۲- بار در۴تکرار برای تنش شوری انجا شد ازکلرورسدیم برای ایجادتنش شوری استفاده شد نتایج نشان داد که جوانه زنی دردمای ۱۵درجه سانتیگراد اثرمعنی داری نسبت به دودمای دیگر داشت با افزایش تنش شوری به صورت معنی داری ازسرعت و درصد جوانه زنی طول ریشه چه و ساقه چه وزن ترریشه چه و ساقه چه کاسته شد و نسبت وزن ریشه چه به ساقه چه افزایش نشان داد P0/01 به نظر می رسد که طول ساقه چه دربین سایرصفات حساسیت بیشتری به تنش شوری دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.