مقاله اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از معیار های بررسی کیفیت گوشت اندازهگیری ظرفیت نگهداری آب گوشت، افت خونابه و افت پخت می باشد در این تحقیق اثرات پودر میخک و پروبیوتیک بر ظرفیت نگهداری آب گوشت، افت خونابه و افت پخت در گوشتبلدرچین ژاپنی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در پژوهشکده دامهای خاص دانشگاه زابل با ۸۲۲ قطعه بلدرچین ژاپنی ۷ روزه در ۶ تیمار با ۴ و ۱۸ قطعه بلدرچین در هر تکرار در قالب یک طرح فاکتوریل صورت گرفت با استفاده از رویهGLM و آزمون دانکن نرمافزارSASدادههای حاصله آنالیز شد. نتایج نشان داد که پودر میخک و پروبیوتیک به طور معنیداری p< 5/50باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب گوشت در بلدرچین میشود به طوری که تیمار ۱ گرم پودر میخک پروبیوتیک باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب نسبت به سایر تیمارها و تیمار شاهد شد. پودر میخک و پروبیوتیک تاثیرمعنیداری بر افت خونابه و افت پخت نداشت، ولی از لحاظ عددی تیمار ۱ گرم پودر میخک پروبیوتیک باعث کاهش افت خونابه و افت پخت شده است. میتوان این نتیجه را گرفت که استفاده از گیاهان دارویی به خصوص میخک به همراه پروبیوتیک باعث افزایش کیفیت گوشت از طریق افزایش ظرفیت نگهداری آب گوشت، افزایش کوکینگ تست و کاهش افت خونابه شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.