مقاله بررسی تنوع، تراکم و فراوانی ماکرو بنتوزهای رودخانه کارون در فصل زمستان سال ۱۳۹۱ (حوزه استان خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع، تراکم و فراوانی ماکرو بنتوزهای رودخانه کارون در فصل زمستان سال ۱۳۹۱ (حوزه استان خوزستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع، تراکم و فراوانی ماکرو بنتوزهای رودخانه کارون در فصل زمستان سال ۱۳۹۱ (حوزه استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع، تراکم و فراوانی ماکرو بنتوزهای رودخانه کارون در فصل زمستان سال ۱۳۹۱ (حوزه استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع، تراکم و فراوانی ماکرو بنتوزهای رودخانه کارون در فصل زمستان سال ۱۳۹۱ (حوزه استان خوزستان) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
این مطالعه در زمستان ۱۳۹۱ در رودخانه کارون انجام شد. نمونه برداری در ۱۱ ایستگاه تعیین شده با سه تکرار با استفاده از سوربر و گرب پترسون با سطح مقطع cm2225 صورت گرفت. در طول فصل نمونه برداری به طور میانگین تراکم ماکروبنتوزها ۱۸۳۱۵ فرد در متر مربع شناسایی و شمارش شدند. در بین رده های شناسایی شده به طور میانگین بیشترین درصد فراوانی مربوط به رده کم تاران با ۶۰/۶۵% و میانگین تراکم ۱۲۰۱۴ فرد در متر مربع و پس از آن دو کفه ای با فراوانی ۰۳/۱۳% و تراکم ۲۳۸۶ فرد در متر مربع، شکم پایان با فراوانی ۹۳/۱۱% و تراکم ۲۱۸۶ فرد در متر مربع، پر تاران با فراوانی ۱۶/۵% و تراکم ۹۴۵ فرد در متر مربع، حشرات با فراوانی ۴۰/۳% و تراکم ۶۲۳ فرد در متر مربع، سخت پوستان با فراوانی ۸۱/۰% و تراکم ۱۴۸ فرد در متر مربع و زالوها با فراوانی ۰۷/۰% و تراکم ۱۳ فرد در متر مربع بوده است. میانگین فراوانی کل ماکروبنتوزها در ایستگاههای مورد مطالعه نشان می دهد که ایستگاه ۳ بیشترین فراوانی با ۴۴۱۳ فرد در متر مربع و ایستگاه ۵ کمترین فراوانی با ۱۴۶ فرد را، داشته است. همچنین ایستگاهها در مقایسه با هم دارای اختلاف معنی دار آماری بودند. در کل دوره بیشترین مقدار شاخص تنوع شانون در ایستگاه ۹ (۱۱/۰ ± ۸۱۱/۱) و کمترین مقدار آن در ایستگاه ۶ (۱/۰ ± ۴۲۷/۰) به ثبت رسید. همچنین بیشترین میزان شاخص غالبیت سیمپسون، در ایستگاه ۶ (۲۱/۰ ± ۸۶۵/۰) و کمترین مقدار آن نیز در ایستگاه ۹ (۱۶/۰ ± ۳۳۸/۰) بوده است. بیشترین مقدار شاخص یکنواختی کامارگو در ایستگاه ۹ (۱۵/۰ ± ۳۹۷/۰) و کمترین مقدار آن در ایستگاه ۶ (۲۱/۰ ± ۱۶۸/۰) به ثبت رسید. بیشترین مقدار شاخص بریلوین در ایستگاه ۹ (۱/۰ ± ۷۸۸/۱) و کمترین مقدار آن در ایستگاه ۶ (۱۴/۰ ± ۴۱۹/۰) به ثبت رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.