مقاله بررسی اثرات ضدقارچی عصاره زرشک در شرایط درون شیشه بر روی برخی قارچ های بیمارگر گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضدقارچی عصاره زرشک در شرایط درون شیشه بر روی برخی قارچ های بیمارگر گیاهی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدقارچی عصاره زرشک در شرایط درون شیشه بر روی برخی قارچ های بیمارگر گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدقارچی عصاره زرشک در شرایط درون شیشه بر روی برخی قارچ های بیمارگر گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدقارچی عصاره زرشک در شرایط درون شیشه بر روی برخی قارچ های بیمارگر گیاهی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
قارچ مهمترین عوامل بیماری زا در گیاهان بوده و خسارت های اقتصادی قابل توجهی به محصولات کشاورزی هم در مزرعه و هم پس از برداشت وارد می کنند. قارج های Alternaria sp, Aspergillus sp و Penicillium sp. از جمله قارچ هایی هستند که باعث پوسیدگی هایانباری می شوند. امروزه، کاربرد قارچ کش ها به عنوان رایج ترین روش در کنترل بیماری های گیاهی قارچی در نظر گرفته می شود. با این ال، آنها میت وانند برای سلامت انسان و محیط زیست مضر باشند و ترکیبات طبیعی می بایست جایگزین شوند. اسانس ها و عصاره های گیاهان دارویی بر علیه بیمار گرهای باکتریایی و قارچی مؤثر هستند. در این مطالعه، توان ضد قارچی (جلوگیری از رشد میسلیوم و جوانه زنی اسپور) عصاره آبی و اتانولی میوه زرشک (Berberis vulgaris) ذر ۵ غلظت (۱۰، ۱۵، ۲۵، ۴۰ و ۵۰ درصد) بر روی . Alternaria sp., Aspergillus sp و . Penicillium sp. در یک طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی با چهار تکرار ارزیابی شد. پس از ۸۵ ساعت، نتایج نشانداد که عصاره اتانولی در تمام غلظت ها از رشد میسیلیوم این قارچ ها جلوگیری نموده در حالی که عصاره آبی فقط در Alternaria و Penicillium در غلظت های ۱۰، ۱۵، ۲۵ و ۴۰ درصد رشد میسیلیوم را کاهش داده اما در غلظت ۵۰ درصد به طور کامل از رشد این میسیلیوم این دو قارچ جلوگیری نمود. با این حال اثر عصاره آبی زرشک بر Aspergillus متفاوت بود به طوری که فقط در غلظت ۵۰ درصد از رشد میسیلیوم جلوگیری شد. در این مطالعه، از جوانه زنی اسپور در تمام غلظت های مورد آزمایش هر دو عصاره ا تانلی و آبی، ممانعت شد. با توج به نتایج این مطالعه، عصاره زرشک توانایی کنترل بعضی از قارچهای بیمارگر گیاهی را داشته و می تواند پس از آزمون های متعدد و طولانی، به عنوان منشاء قارچ کش های گیاهی سازگار با محیط زیست پیشنهاد شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.