مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی قسمت های مختلف انار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی قسمت های مختلف انار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی قسمت های مختلف انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی قسمت های مختلف انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی قسمت های مختلف انار :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
انارPunica granatum ازخانواده Punicaceae است که بطور عمده درکشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت میشود و دربین کشورهای تولید کننده ایران باتولید ۹۰۸۵۵۰ تن مقام نخست را دردنیا داراست انارسرشار ازترکیبات فعال زیستی عمدتا ازپلی فنول ها و انتوسیانین ها است پلی فنل ها انتی اکسیدانهای بسیارقوی هستند خصوصیات انتی اکسیدانی ترکیبات فنلی وابسته به توانایی آنها دردادن الکترون برای به دام انداختن رادیکالهای ازاد به وسیله تشکیل ترکیبات پایدارفنوکسیل می باشد تمامی فعالیت های انتی اکسیدانی انار به حضور ترکیباتی نظیر ایزومرهای پونیکالاژین مشتقات الاژیک اسید و انتوسیانین های تری گلیکوزید سیانیدین و فلاونوئیدها مرتبط است شواهد اپیدمیولوژیکی بیانگر ارتباط منفی بین مصرف میوه ها حاوی ترکیبات فنولیکی و شیوع بیماریهای قلبی و عروقی می باشد درسالهای اخیر محققان به دنبال یافتن موادطبیعی با ظرفیت انتی اکسیدانی بالا میب اشند بررسی حاضر به ظرفیت انتی اکسیدانی قسمت های مختلف میوه انار می پردازد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.