مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مقدمه: شاه تره گیاهی است یک ساله، علفی به ارتفاع ۲۰ تا ۸۰ سانتی متر که در مزارع، باغ ها و زمین های کشاورزی به حالت خود رو به عنوان علف هرز می روید به عنوان ملین، مسهل، مدر، معرق، اشتها آور، ضد نفع مسکن و تصفیه کننده خون شناخته شده است. عصاره آن در بهبود بیماری های قلبی – عروقی و دستگاه کبدی – صفراوی موثر است. زمینه و هدف: امروزه منابع گیاهی به عنوان جانشین مواد شمیایی در داروها و مواد غذایی مورد توجه روز افزون قرار گرفته و یافتن اثر آنتی اکسیدانی گیاهان به دلیل استفاده در صنعت غذا و تامین سلامتی از اولویت بیشتری برخوردار است این مطالعه به منظور تعیین اثر آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره انجام شد. طرح مساله: در این مطالعه تاثیر آنتی اکسیدان گیاه شاه تره و سنجش فنل و فلاونوئید مورد بررسی قرار گرفت. روش بررسی: به منظور بررسی ویژگی آنتی اکسیدانی، بخش دارویی گیاه شاه تره که شامل اندام هوایی بود از روستای جابوز از توابع شهرستان کاشمر، در استان خراسان رضوی در فروردین ماه ۱۳۹۲ جمع آوری و در سایه خشک گردید. ابزار جمع آوری داده ها: گیاه پودر شاه تره توسط دستگاه سوکسله و به ترتیب با استفاده از حلال های متانولی، آبی و کلروفرمی عصاره گیری شد. اسانس گیری گیاه شاه تره با روش تقطیر با آب و به وسیله دستگاه کلونجر انجام شد. تکنیک به کارفته: به منظور بررسی ویژگی آنتی اکسدانی عصاره متانولی آبی و کلروفرمی گیاه شاه تره با استفاده از روش ۲۰۲ دی فنیل – ۱ پیکریل هیدرازیل تعیین گردید. جهت شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاه، اسانس حاصله به دستگاه GC-MS تزریق شد. نتایج: بررسی ها نشان دادند که فعالیت آنتی اکسیدانی این گیاه مطلوب بوده و افزایش غلظت عصاره های الکی، آبی و کلروفرمی، گیاه شاه تره سبب بیشتر شدن فعالیت آنتی اکسیدانی شده است که در مورد نوع حلال و زمان برداشت گیاه در نوبت صبح و ظهر تفاوت قابل م لاحظه ای را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.