مقاله بررسی کمی و کیفی روغن در بذر شورزیست Suaeda froticosa و معرفی آن به عنوان منبع روغن خوراکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی و کیفی روغن در بذر شورزیست Suaeda froticosa و معرفی آن به عنوان منبع روغن خوراکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی و کیفی روغن در بذر شورزیست Suaeda froticosa و معرفی آن به عنوان منبع روغن خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی و کیفی روغن در بذر شورزیست Suaeda froticosa و معرفی آن به عنوان منبع روغن خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی و کیفی روغن در بذر شورزیست Suaeda froticosa و معرفی آن به عنوان منبع روغن خوراکی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاه Suaeda froticosa گیاهی شورپسند از خانواده اسفناجیان (CHENOPODIACEAE) می باشد این گیاه هالوفیت چند ساله و درختچه ای بوده دارای برگ های کوچک و آبدار دانه های سیاه براق به قطر ۱ میلیمتر می باشد بذرها روغنی بوده و این گیاه از تولید بیومس بالایی برخوردار است هدف از انجام این تحقیق بررسی پتانسیل گاه هالوفیت Suaeda froticosa به عنوان منبع روغن خوراکی و تجزیه روغن آن از نظر کمی و کیفی بود. بدین منظور بذرهای Suaeda froticosa از اراضی شور واقع در ایستگاه تحقیقات بیابان گرمسار جمع آوری و آنالیز شدد. استخراج اسید های چرب با استفاده از حلال و به روش سوکسوله انجام شد میزان بازده روغن از گیاه Suaeda froticosa معادل ۳۱۹۷ درصد بود آنالیز روغن حاصل از بذر این گیاه توسط دستگاه کروماتوگرافی وجود اسید های چرب اشباع، لوریک اسید (Q2) میریستیک اسید (Q4)، بالمتیک اسید (Q6) و استناریک اسید (Q8) و اسید های چرب غیراشباع اولئیک اسید (Q8:1) لینولیک اسید (Q8:2) و لینولنیک اسید (Q8:3) و ایزومرهای مربوط را نشان داد نسبت اسید های چرب غیراشباع بیش از مقدار اسید های چرب اشباع بود بیشترین درصد اسید چرب اشباع مربوط به پالمتیک اسید به میزان ۷/۵۴ درصد و بیشترین درصد اسید چرب غیر اشباع مربوط به اسید لینولئیک به میزان ۷۳/۰۶ درصد بود حدود ۹۵ درصد از دانه های روغنی جهت تولید روغن در کشور از طریق واردات تامین می شود با توجه به بازده و درصد اسید های چرب اشباع و غیر اشباع شناسایی شده بذرهای گیاه هالوفیت Suaeda froticosa این گیاه می تواند به عنوان منبع جدید تولید روغن خوراکی برای مصارف انسانی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.