مقاله پهنه بندی و طبقه بندی آب زیرزمینی جهت مصارف شرب و کشاورزی (مطالعه موردی : آبخوان های ارومیه و کهریز)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی و طبقه بندی آب زیرزمینی جهت مصارف شرب و کشاورزی (مطالعه موردی : آبخوان های ارومیه و کهریز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی و طبقه بندی آب زیرزمینی جهت مصارف شرب و کشاورزی (مطالعه موردی : آبخوان های ارومیه و کهریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی و طبقه بندی آب زیرزمینی جهت مصارف شرب و کشاورزی (مطالعه موردی : آبخوان های ارومیه و کهریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی و طبقه بندی آب زیرزمینی جهت مصارف شرب و کشاورزی (مطالعه موردی : آبخوان های ارومیه و کهریز) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
افزایش جمعیت و به تبع آن نیاز به افزایش تولیدات کشاورزی و صنعتی موجب افزایش مصرف آب در بخش های شرب، صنعت و کشاورزی شده و فرایند توسعه و بهره برداری از منابع آب را اجتناب ناپذیر نموده است. در تحقیق حاضر دو آبخوان ارومیه و کهریز به منظور بررسی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی و پهنه بندی آب جهت مصرف کشاورزی و شرب مورد ارزیابی قرار گرفته اند.از نرم افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی در جهت پهنه بندی کیفی آب در جهت شرب و کشاورزی استفاده گردیده است. همچنین از دیاگرام های شولر و ویلکوکس به ترتیب برای طبقه بندی کیفی آب جهت شرب و کشاورزی نیز استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که در آبخوان ارومیه کیفیت آب زیرزمینی در طول دوره آماری ضمن برخورداری از از فراز و فرود هایی به طور کلی شرایط مناسبی را نشان می دهد و تنزل کیفی در آب زیرزمینی این آبخوان مشاهده نمی شود ولی در آبخوان کهریز در طی سال های آماری۹۰-۱۳۸۰ کیفیت آب زیرزمینی به شدت کاهش یافته به طوری که در دشت کهریز ۲۰ درصد نمونه ها دارای طبقه c2s1 ، ۶۰ درصد دارای طبقه c3s1 و ۲۰ درصد دارای طبقه c4s3 می باشد. در این دشت از نظر فراوانی ۲۰ درصد آبها درجه ۱ ، ۶۰ درصد درجه ۲ و ۲۰ درصد درجه ۴ می باشد.و در دشت ارومیه ۲۱/۶۷ درصد نمونه ها دارای طبقه c2s1و ۷۹/۲۳ درصد دارای طبقه c3s1 می باشد. همچنین از نظر فراوانی در این دشت، ۲۱/۶۷ درصد آبها درجه ۱ و ۷۹/۳۲ درصد درجه ۲ می باشد. که این نشان دهنده وضعیت نا مطلوب کیفیت شیمیایی آب زیرزمینی دشت کهریز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.