مقاله تعیین بهترین تیمارهای زمانی هیدروپرایمینگ در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی گیاه آرتیشو Cynara Scolymus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین بهترین تیمارهای زمانی هیدروپرایمینگ در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی گیاه آرتیشو Cynara Scolymus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین بهترین تیمارهای زمانی هیدروپرایمینگ در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی گیاه آرتیشو Cynara Scolymus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین بهترین تیمارهای زمانی هیدروپرایمینگ در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی گیاه آرتیشو Cynara Scolymus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین بهترین تیمارهای زمانی هیدروپرایمینگ در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی گیاه آرتیشو Cynara Scolymus :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تنش شوری و خشکی، از مهمترین عوامل محیطی کاهش رشد و تولید گیاهان در ایران هستند، کاهش جوانه زنی و استقرارگیاهچه از مهمترین مشکلات این خاکها است؛ آگاهی از مقاومت به شوری و خشکی و همچنین میزان سازگاری با شرایطدشوار، لازمه پیاده سازی استراتژی احیاء خاک های خشک و شور است که م یتوانند با آب شور آبیاری شوند . پرایمینگ بذر تکنیکی است که به واسطه آن بذور پیش از قرار گرفتن در بستر کشت، از لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آمادگی جوانه زنیرا به دست می آورند. در این مطالعه اثر هیدروپرایمینگ (آماده سازی بذر از طریق تامین رطوبت) بر جوانه زنی و رشد بذور آرتیشو در شرایط تنش خشکی مورد بررسی قرار گرفت؛ آزمایش به صورت فاکتوریل، در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشگاه علمی کاربردی همدان انجام شد. تنش خشکی با استفاده از پلی اتیلن گلایکول در ۴ سطح ( ۰و۱/۸-و۳/۶-و۵/۴-بار) و هیدروپرایمینگ در ۴ زمان ( ۰و۶و۱۲و۱۸ ساعت) اعمال گردید. نتایج نشان داد که با افزایش شدت تنش خشکی مولفه های جوانه زنی به طور معنی داری کاهش یافتند، همچنین در کلیه سطوح تیمارخشکی، بذرهای پرایم شده نسبت به شاهد دارای سرعت و درصد جوانه زنی بیشتری بودند ؛ مولفه های طول و وزن ریشه چه و ساقه چه نیز با افزایش زمانهیدورپرایمینگ، افزایش یافت و با بالا رفتن شدت خشکی کاهش معنی داری نشان داد. به طور کلی می توان چنین نتیجه گرفت که پرایمینگ بذر باعث بهبود مولفه های جوانه زنی بذور آرتیشو در شرایط تنش خشکی می شود و به خصوص با افزایش معنی دار طول ریشه چه و ساقه چه، مقاومت گیاه آرتیشو را در مقابل کم آبی و تعدیل شرایط خشکی افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.