مقاله بررسی وضعیت آلودگی تعدادی از گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در شرایط کنترل شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت آلودگی تعدادی از گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در شرایط کنترل شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت آلودگی تعدادی از گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در شرایط کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت آلودگی تعدادی از گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در شرایط کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت آلودگی تعدادی از گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در شرایط کنترل شده :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نقش و اهمیت گیاهان دارویی در بهبود سطح سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم و همچنین ایجاد فرصت های شغلی از طریق تولید اقتصادی گیاهان دارویی و فراورده های آنها ایجاب می نماید مسائل گیاهپزشکی در زمینه تولیدات گیاهان دارویی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. عوامل بیماری زای خاکزاد از جمله نماتدهای ریشه گرهی (.Meloidogyne spp) کشت و کار متمرکز گیاهان دارویی را همانند سایر محصولات محدود می سازند. در این تحقیق عکس العمل ۹ گونه گیاه دارویی شامل نعناع فلفلی (Mentha piperita)، بارهنگ (Plantago major)، مرزنجوش (Origanum majorana)، همیشه بهار (Calendula officinalis) ، رازیانه (Foeniculum vulgare)، بومادران گل سفید (Achillea millefolium)، بادرنجبویه (Melissa officinalis)، بابونه (Matricaria chamomilla) و شاهدانه (Cannabis sativa) در برابر نماتد ریشه گرهی گونه M.javanica مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بمدت ۲ ماه در اتاقک رشد و در خاک استریل در دمای ۲۵ تا ۲۷ درجه سلسیوس با مایه زنی ۵۰۰۰ عدد تخم ولارو نماتد در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ ترار انجام گرفت. ارزیابی وضعیت آلودگی گیاهان دارویی به نماتد ریشه گرهی با شمارش تعداد گره ها و براساس درجه دهی شاخص گال، پیشنهادی تایلروساسر (۱۹۷۸، Taylor&Sasser) بصورت صفر تا پنج درجه بندی گردید. نتایج این بررسی نشان داد گیاهان دارویی بادرنجبویه، همیشه بهار و بابونه با تعداد مگال بیش از ۱۰۰ عدد و شاخص گال پنج بعنوان حساس ترین گیاهان دارویی به نماتد M.javanica در بین گیاهان دارویی مورد آزمایش شناسایی شدند و گ یاه نعناع فلفلی، مرزنجوش و بومادران با یک گال در ریشه و شاخص گال یک کمترین آلودگی را به این گونه نشان دادند و دو گیاه شاهدانه و بارهنگ با شاخص گال ۳ از مقاومت جزئی برخوردار بودند و در گیاه رازیانه هیچ گال یا گره در ریشه مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.