مقاله تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در مرغداری های استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در مرغداری های استان مازندران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در مرغداری های استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در مرغداری های استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در مرغداری های استان مازندران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور تأثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی در ۳۰ مرغداری در استان مازندران انجام شد. با مراجعه حضوری به مزرعه ها اطلاعات در مورد عملکرد جمع آوری شد و پس از وارد کاردن داده هاا در نرم افزار Excel، توسط نرم افزار آماری SAS 9.1 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد اختلاف آماری معنی داری بین مزارع مورد بررسی در ضریب تبدیل خوراک (P>0/05) وجود دارد. مزارعی که از دان پلت استفاده نمودند، دارای بهترین ضریب تبدیل خوراک بودند. در میزان درصد تلفات و وزن پایان دوره اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. نتایج نشان داد که مصرف دان پلت در تغذیه جوجه های گوشتی نقش مهمی در بهبود ضریب تبدیل خوراک ایفا نمود و توسعه و ترویج دان پلت در بین پرورش دهندگان جوجه های گوشتی امری ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.