مقاله بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سالیسیلیکاسید یک تنظیمکننده رشد گیاهی است که در فرایندهای گوناگون فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دخالت داشته وهمچنین نقش فعالی در پاسخهای دفاعی گیاه ایفا میکند. خشکی از مهمترین تنشهای خسارتزا در مناطق خشک و نیمهخشکمحسوب میشود. در این بررسی به دلیل اهمیت برنج به عنوان غذای اصلی و نیز ارزش اقتصادی آن، اثر سالیسیلیک اسید بر بعضی از شاخصهای بیوشیمیایی گیاه بررسی گردید. به این منظور دو رقم هاشمی (حساس به خشکی) و خزر (مقاوم به خشکی) با غلظتهای مختلف ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ میکرومولار از سالیسیلیک اسید محلولپاشی شدند. نمونهگیری در زمانهای ۰و۶و۱۲و۲۴ و ۴۸ ساعت بعد از تیمار صورت گرفت و فعالیت آنزیمهای کاتالاز، پراکسیداز و میزان آنتوسیانین که از عوامل مهم دخیل در مسیرهای مقاومت میباشند اندازهگیری شد. در مجموع نتایج نشان داد که فعالیت این آنزیمها و محتوای آنتوسیانین در رقم هاشمی (حساس به خشکی) بیشتر از رقم خزر (مقاوم به خشکی) بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.