مقاله تأثیر زمان برداشت بر میزان فلاونوئیدهای کاتچین و تی اکسترکت چای سیاه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر زمان برداشت بر میزان فلاونوئیدهای کاتچین و تی اکسترکت چای سیاه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زمان برداشت بر میزان فلاونوئیدهای کاتچین و تی اکسترکت چای سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان برداشت بر میزان فلاونوئیدهای کاتچین و تی اکسترکت چای سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زمان برداشت بر میزان فلاونوئیدهای کاتچین و تی اکسترکت چای سیاه :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گیاه چای (Camellia sinensis) درخت همیشه سبز متعلق به خانواده Theaceae می باشد. برگ چای حاوی ترکیبات متفاوت شامل: پروتئین، قند، اسید اسکوربیک، ویتامین ب، بازهای پوریتی، کافئین، ترکیبات گلیکوزیدی، ترپینوئیدی، ترکیبات معطر و ترکیبات فنلی می باشد و در صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از انجام این پژوهش بررسی میزان کاتچین و تی اکسترکت موجود در چای سیاه برداشت شده می باشد. این بررسی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات لاهیجان انجام گردید. نمونه برداری برگ سبز چای در خرداد، تیر و مرداد ماه صورت گرفت و بعد از فرآوری میزان درصد کاتچین و تی اکسترکت آن مورد ارزشیابی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان می دهد بیترین میزان درصد کاتچین (۴/۱۳%) در چای برداشت شده در تیر ماه و کمترین میزان آن (۲/۲۳%) در چای برداشت شده در م رداد ماه تولید شده بود. همچنین میزان تی اکسترکت در چای برداشت شده در خرداد ماه (۲/۹۳%) بیش از زمانهای دیگر برداشت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.