مقاله بررسی پارامترهای فیزیولوژیک گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) تحت عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس ،(Amaranthus retroflexus) اویارسلام ،(Cyperus rotundus) علفخونی (Phalaris minor) و سلمه (Chenopodium album)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای فیزیولوژیک گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) تحت عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس ،(Amaranthus retroflexus) اویارسلام ،(Cyperus rotundus) علفخونی (Phalaris minor) و سلمه (Chenopodium album) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای فیزیولوژیک گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) تحت عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس ،(Amaranthus retroflexus) اویارسلام ،(Cyperus rotundus) علفخونی (Phalaris minor) و سلمه (Chenopodium album)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای فیزیولوژیک گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) تحت عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس ،(Amaranthus retroflexus) اویارسلام ،(Cyperus rotundus) علفخونی (Phalaris minor) و سلمه (Chenopodium album)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای فیزیولوژیک گیاهچه برنج (Oryza sativa L.) تحت عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس ،(Amaranthus retroflexus) اویارسلام ،(Cyperus rotundus) علفخونی (Phalaris minor) و سلمه (Chenopodium album) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اثرات دگرآسیبی علفهای هرز یکی از عوامل محدود کننده رشد و عملکرد گیاهان زراعی میباشد. در این پژوهش تأثیر عصاره آبی علفهای هرز تاجخروس، اویارسلام، علفخونی و سلمه بر صفات فیزیولوژیک گیاهچهبرنج در آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل نوع عصاره آبی (تاجخروس، اویارسلام، علفخونی و سلمه) و غلظت عصاره (شامل ۲۵,۵۰,۷۵ و ۱۰۰ درصد وترکیب عصارهها) بود. با افزایش غلظت ( ۲۵ تا ۱۰۰ درصد) عصاره تاجخروس و سلمه بازدارندگی آنها بر تمامی صفات فیزیولوژیک ۳۹/۶۰-تا ۱۰۰ درصد) برنج افزایش یافت. با افزایش غلظت عصاره اویارسلام درصدبازدارندگی آن بر صفت کاروتنوئید۲۴/۳۲تا۴/۴۳درصد) کاهش یافت. ترکیب عصاره اثرات بازدارندگی بیشتری ۴۶/۰۵درصد) بر صفات کلروفیل aکلروفیلbو کلروفیل a+bنسبت به غلظت ۱۰۰ درصد عصاره اویارسلام و علفخونی برخوردار بودند. بیشترین بازدارندگی مربوط به عصاره سلمه در غلظت ۱۰۰ درصد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.