مقاله بررسی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر محتوای کلروفیل و پرولین در چهار رقم کلزا ( Brassica napus L.)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر محتوای کلروفیل و پرولین در چهار رقم کلزا ( Brassica napus L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر محتوای کلروفیل و پرولین در چهار رقم کلزا ( Brassica napus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر محتوای کلروفیل و پرولین در چهار رقم کلزا ( Brassica napus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر محتوای کلروفیل و پرولین در چهار رقم کلزا ( Brassica napus L.) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این طرح به منظور مطالعه ی تغییرات القاء شده توسط تنش شوری بر روی محتوای کلروفیل و پرولین برگ در ۴رقم کلزا (طلایه ، ساری گل ، زرفام و اپرا)، در گروه زیست شناسی دانشگاه ارومیه انجام شد. گیاهان در محلول هیدروپونیک (محلول هوگلند با قدرت۱/۴و شرایط گلخانه ای رشد یافتند. هنگامی که گیاهان به مرحله ی ۵ برگی رسیدند با غلظتهای ۰(شاهد) ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولارNaCl تیمار داده شدند. پس از گذشت ۱۴ روز از شروع تیمار، مرحله ی برداشت انجام شد. نتایج آزمایشات نشان داد که همراه با افزایش شوری میزان کلروفیلb ، a و کلروفیل کل در همه ی ارقام به غیر از رقم اپرا ، کاهش یافت همچنین محتوای پرولین برگ نیز در همه ی ارقام افزایش یافت. که این نتایج با سایر گزارشات مبنی بر افزایش اسمولیت ها و کاهش رنگیزه ها بر اثر تنش شوری همسو میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.