مقاله بررسی خصویات گیاه شناسی، زراعی، اکولوژیکی و درمانی گیاه دارویی سیر و ملاحظات گیاهپزشکی و نحوه مطلوب فراوری آن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصویات گیاه شناسی، زراعی، اکولوژیکی و درمانی گیاه دارویی سیر و ملاحظات گیاهپزشکی و نحوه مطلوب فراوری آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصویات گیاه شناسی، زراعی، اکولوژیکی و درمانی گیاه دارویی سیر و ملاحظات گیاهپزشکی و نحوه مطلوب فراوری آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصویات گیاه شناسی، زراعی، اکولوژیکی و درمانی گیاه دارویی سیر و ملاحظات گیاهپزشکی و نحوه مطلوب فراوری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصویات گیاه شناسی، زراعی، اکولوژیکی و درمانی گیاه دارویی سیر و ملاحظات گیاهپزشکی و نحوه مطلوب فراوری آن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
شناخت گیاهان دارویی، از ارزش و اهمیت خاصی در تامین بهداشت و سلامت جوامع، هم به لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار است. سیر گیاهیا ست یکساله که مقاومت زیادی به سرما دارد و فقط از راه غیرجنسی، یعنی کشت سیرچه ها، قابل تکثیرمی باشد. یکی از مراکز اصلی تکامل جنس آلیوم در منطقه ایران و تورانیمی باشد و تصور می ود مرکز ژنتیکی سیر، آسیای مرکزی بوده و از آنجا به سمت غرب، جنوب و شرق گسترش یافته است. معمولا عملکرد کشت پاییزه سیر نستب به کشت بهار بیشتر می باشد خاک های حاصلخیز به خصوص خاک شنی – رسی برای کشت سیر مناسب می باشد تولید ژنوتیپ های مناسب سیر از طریق برنامه های به نژادی جهت کاشت با عملکرد بالا می تواند نقش بسزایید ر افزایش تولید این محصول داشته باشد. افزاش عملکرد اقتصادی از جمله عملکرد پیاز در واحد سطح از اهداف مهم اصلاحی گیاه سیر است. این گیاه هم در صنایع غذایی به عنوان چاشنی و افزودنی هم به عنوان سبزی و هم به عنوان گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله خواص درمانی سیر عبارت است از کاهش دهنده کلسترول خون و فشار خون و جلوگیری کننده از تشکیل توده های پلاکتی خون، ضد دیابت، آنتی ترومیوز و دارای بسیاری از فعالیت های بیولوژیکی مانند فعالیت های آنتی میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، آنتی موتاژنیکی، ایمونولوژیکی و پروبیوتیکی می باشند. شیوه صحیح فراوری و انبار داری این گیاه پس از برداشت در بازار پسندی و عملکرد اقتصادی آن اهمیت بسیار زیادی دارد حجم آب بر عملکرد سوخ هایس یر موثر است و زمان مناسب قطع آبیاری نیز باعث کاهشسیاه شدگی پوسته بیرونی سوخ هایسیر و در نتیجه افزایشبازارپسندی آنها، افزایش عملکردفسهولت عملیات برداشت می شود. به منظور کاهش رطوبت سوخ ها و سهولت در نگهداری پس از برداشت، قسمت عمده خشک کردن و عمل آوری سیر در کشور با برداشت دیرتر محصول و در مزرعه انجام می شود کیفیت سیر خشک بر اساس خواص حسی، به ویژه رنگ و شدت تندی با عطر وطعم آن تعیین می شود. فرآیند خشک کردن آن باید به گونه ای باشد تا کیفیت محصول نهایی از لحاظ رنگ، عطر، طعم و مواد تشکیل دهنده تا حد امکان حفظ شود و خشک کردن آن نیاز به گرمایی ملایم و کوتاه مدت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.