مقاله تأثیر نانو ذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر تجمع تنظیم کننده های اسمزی در سالیکورنیای اروپایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر نانو ذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر تجمع تنظیم کننده های اسمزی در سالیکورنیای اروپایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نانو ذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر تجمع تنظیم کننده های اسمزی در سالیکورنیای اروپایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نانو ذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر تجمع تنظیم کننده های اسمزی در سالیکورنیای اروپایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نانو ذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر تجمع تنظیم کننده های اسمزی در سالیکورنیای اروپایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
برای بررسی تأثیر نانوذرات پتاسیم و مراحل برداشت بر روی پرولین و کربوهیدرات سالیکورنیای اروپایی یک آزمایش فاکتوریل درقالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سواحل اطراف دریاچه ارومیه در سال ۱۳۹۱ اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل مقادیر محلول پاشی در ۴ سطح (صفر، ۱، ۲ و۳ در هزار نانوذرات پتاسیم) و چهار مرحله برداشت (برداشت پس از شکل گیری بذر، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ روز پس از آن) بودند. اثر مقادیر ذرات نانوپتاسیم بر روی پرولین و کربوهیدرات معنی دار شد. هم چنین اثر مراحل برداشت بر روی کربوهیدرات سالیکورنیای اروپایی در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. بیشترین (۱۲۶ppm) و کمترین (۰۷۹ppm) مقدار پرولین به ترتیب در مقادیر دو و سه در هزار پتاسیم مشاهده شد . بالاترین (۰۰۰۳۶ppm) و پایین ترین مقادیر کل کربوهیدرات های محلول (۰۰۰۳۳pp) به ترتیب در مقادیر یک و چهار در هزار نانوپتاسیم به دست آمد. بیشترین (۰۰۰۳۶۷ppm) و کمترین مقدار کربوهیدرات محلول (۰۰۰۳۳۸ppm) به ترتیب در دومین و چهارمین مرحله برداشت دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.