مقاله ارزیابی جنبه های زیست محیطی واحد فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن(FMEA)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی جنبه های زیست محیطی واحد فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن(FMEA) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی جنبه های زیست محیطی واحد فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن(FMEA) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جنبه های زیست محیطی واحد فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن(FMEA)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی جنبه های زیست محیطی واحد فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن(FMEA) :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
تجزیه و تحلیل ریسک فرآیند تخمین ریسک و تصمیم گیری در خصوص قابل پذیرش بودن آن می باشد تحقیق پیش رو با هدف شناسایی,حذف,کاهش و کنترل ریسک های زیست محیطی موجود در واحد فولاد سازی شرکت فولاد هرمزگان به انجام رسید . در این رابطه کلیه فعالیتها و فرآیندهای در حال انجام این واحد مورد بررسی قرار گرفت و تعداد ۸۶ جنبه های بارز زیست محیطی شناسایی گردیدند و با استفاده از روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن بر محیط زیست (EFMEA)مورد ارزیابی قرار گرفته و عدد اولویت ریسک RPN تعیین گردید. سپس درجه مخاطره پذیری با استفاده از روش میانگین حسابی و بررسی میزان پراکندگی دادهها حول محورمیانگین (انحراف معیار)محاسبه گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تعداد ۱۱ مورد از جنبه ها ی زیست محیطی با ۷۹/۱۲% در سطح ریسک بالا ((H، ۶۳ مورد از جنبه ها با ۲۶/۷۳% در سطح ریسک متوسط ((M و ۱۲ مورد از جنبه ها با ۹۵/۱۳% در سطح ریسک پایین((L قرار دارند. برای سطوح ریسک بالا و متوسط اقدامات اصلاحی و کنترلی تعریف شده است. سپس سطح ریسک ثانویه جنبه های زیست محیطی مورد محاسبه مجدد قرار گرفت که طی آن ۲۱/۴۹ درصد از جنبه های زیست محیطی از سطح ریسک متوسط به سطح ریسک پایین و ۳۷/۳۶ درصد از جنبه های زیست محیطی از سطح ریسک بالا به سطح ریسک متوسط تنزل یافت. همچنین عدد اولویت ریسک یا RPN سه تا از جنبه ها از بیشترین عدد یعنی۸۰ به عدد ۴۵ کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.