مقاله بررسی راهکارهای مناسب در استخراج انواع آنتی اکسیدانها از محصولات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی راهکارهای مناسب در استخراج انواع آنتی اکسیدانها از محصولات کشاورزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای مناسب در استخراج انواع آنتی اکسیدانها از محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای مناسب در استخراج انواع آنتی اکسیدانها از محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای مناسب در استخراج انواع آنتی اکسیدانها از محصولات کشاورزی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توسعه علم بیوشیمی، نقش موثر رادیکال های آزاد در بسیاری از بیماریها مشخص شده است. نقش رادیکالهای آزاد و اکسیژن فعالدر بیماری هایی مثل تصلب شرایین، سرطان و پیری زودرس به اثبات رسیده است (احمدی ۱ و همکاران، ۲۰۰۷ ).متدهای مختلفیجهت جلوگیری و مهار اکسیداسیون لیپید ها و یا حفاظت در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، وجود دارد که در این میانمناسب ترین راه استفاده از آنتی اکسیدان ۲ ها است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با جذب رادیکال آزاد و در نتیجه ممانعتاز اکسیداسیون، از فساد، تغییر رنگ و یا تند شدن چربی ها جلوگیری می کنند. به خصوص آنتی اکسیدان هایی که بنیان حلقوی فنولی حاوی گروه OH را دارا می باشند، نقش مهمی در جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها دارند. تکنیک های مختلفی برای استخراج این ترکیبات از مواد گیاهی وجود دارند، که می توان به تکنیک های کلاسیک همچون سوکسله و روش غرقابی و روشهای نوین مانند کاربرد اولتراسوند و مایکروویو اشاره کرد. هدف از ارائه این مقاله مروری بررسی مزایا و معایب روشهای موجود و معرفی بهترین تکنیک به منظور استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از محصولات کشاورزی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.