مقاله بررسی غلظت نیترات در سبزیجات مصرفی استان زنجان و ارزیابی روند مصرف انواع کودهای نیتروژن دار در طی دوازده سال اخیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غلظت نیترات در سبزیجات مصرفی استان زنجان و ارزیابی روند مصرف انواع کودهای نیتروژن دار در طی دوازده سال اخیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت نیترات در سبزیجات مصرفی استان زنجان و ارزیابی روند مصرف انواع کودهای نیتروژن دار در طی دوازده سال اخیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت نیترات در سبزیجات مصرفی استان زنجان و ارزیابی روند مصرف انواع کودهای نیتروژن دار در طی دوازده سال اخیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت نیترات در سبزیجات مصرفی استان زنجان و ارزیابی روند مصرف انواع کودهای نیتروژن دار در طی دوازده سال اخیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
طی تحقیقی در سال ۱۳۸۹، میزان توزیع انواع کودهای نیتروژندار، برای بخشهای زراعت و باغبانی، در یکک دوره ۱۲ ساله، از سال ۱۳۷۷ تا پایان سال ۱۳۸۸ در استان زنجان مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج نشان داد که، از مجعوع ۷۰۹۷۳۹/۵ تن کود مصرفی در طی ۱۲ سال، ۵۷% آن ب، انواع کودهای نیتروژن دار اختصاص داشته، است. در این میان، اوره ۸۴/۴%، نیترات آمونیوم ۱۳/۲% و سولفات آمونیوم ۲/۴% از کل کودهای نیتروژن دار را شامل گردیدند. به طور متوسط سالانه، ۳۳۷۱۳ تن انواع کود نیتروژن دار توزیع گردیده و بیشتری مصرف کود نیتروژن دار به میزان ۴۹۴۳۰ تن مربوط به سال ۱۳۸۵، و کمترین آن به میزان ۱۴۸۸۶ تن مربوط به سال ۱۳۷۷ بود. درکل میزان مفرف کود، روندی افزایشی داشته است، به طوری که در سال ۸۵ نسبت به سال پایه ۲۳۲% افزایش نشان می دهد و این در حالی است که در همین سال با ۲۰% افزایش نسبت به سال قبل، مبلغ ۶۹۵۰ میلیارد ریال یارانه، کود پرداخت شده است. در مقابل روند افزایشی ۲۷ درصدی سطح زیر کشت استان و ۵۸ درصدی در میزان تولید محصولات باغی و زراعی، یک افزایش ۷۴/۵ درصدی در مصرف کودهای نیتروژنه اتفاق افتاده است و با احتساب کل سطح زیر کشت، متوسط مصرف کود نیتروژنه استان در هکتار در سال ۱۳۸۸ حدود ۹۳ کیلوگرم بود. میزان تجمع نیترات نیز (بر حسب میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک گیاه) در برخی سبزیجات شامل تره ایرانی (Allium ampeloprasum var. persicum)، جغفری (Petroselinum sativum)، شاهی (Lepidium sativum)، چغندر برگی (Beta vulgaris)، ریحان بنفش و سبز (Ocimum basilicum) نیز اندازه گیری شد که کمتر از حد مجاز تجمع نیترات سبزیجات بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.