مقاله تأثیر سیلیسیوم بر روی برخی ویژگی‌ای شیمیایی و فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سیلیسیوم بر روی برخی ویژگی‌ای شیمیایی و فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سیلیسیوم بر روی برخی ویژگی‌ای شیمیایی و فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سیلیسیوم بر روی برخی ویژگی‌ای شیمیایی و فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سیلیسیوم بر روی برخی ویژگی‌ای شیمیایی و فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
شوری خاک، کاهش قابل ملاحظه عملکرد و کیفیت محصول گندم را به دنبال دارد در حالی که مصرف سیلیسیوم می‌تواند این پیامدهای نامطلوب را در گیاه مذکور تا حد زیادی تعدیل نماید. این پژوهش در قالب یک مطالعه گلخانه‌ای و با هدف بررسی اثر کاربرد سطح سیلیسیوم بر افزایش تحمل شوری در گندم رقم اروم به اجرا درآمد. این پژوهش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار و دو فاکتور شامل، شوری (شاهد، ۴ و ۱۲ دسی‌زیمنس بر متر ازمنبع کلرید سدیم) و سیلیسیوم (شاهد، ۲ و ۴ میلی‌گرم بر گرم از منبع اسید سیلیسیک) انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که افزایش شوری خاک منجر به کاهش غلظت سیلیسیوم و پتاسیم و هم‌چنین نسبت پتاسیم به سدیم در گیاه شد. از سوی دیگر غلظت پرولین در گیاه شد. ولی غلظت پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم را افزایش داد. نتایج نشان داد با افزایش غلظت سیلیسیوم در محلول غذایی، غلظت آن نیز در برگ افزایش یافت. ولی با افزایش سطوح کلرید سدیم، جذب آن کم شده و غلظتآن نیز کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.