مقاله تغییرات میزان پرولین و کلروفیل بادام و دو رگه‌های هلو × بادام در تنش شوری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات میزان پرولین و کلروفیل بادام و دو رگه‌های هلو × بادام در تنش شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات میزان پرولین و کلروفیل بادام و دو رگه‌های هلو × بادام در تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات میزان پرولین و کلروفیل بادام و دو رگه‌های هلو × بادام در تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات میزان پرولین و کلروفیل بادام و دو رگه‌های هلو × بادام در تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات میزان پرولین و کلروفیل در بادام رقم سهند و سه دورگه بین گونه‌ای هلو ×بادام در تنش شوری آزمایشی در ایستگاه تحقیقات باغبانی سهند اجرا گردید. در این آزمایش از گیاهچه‌های بذری ژنوتیپ‌ها در بستر خاک باتیمار شوری (۵/۱، ۳، ۶ و ۹ Ds/m) حاصل از ترکیب نمک‌های سولفات منیزیوم، کلرید سدیم، کلرید کلسیم و سولفات سدیم استفاده شد. نتایج نشان داد شوری به طور معنی‌داری روی مقدار پرولین برگ، شاخص کلروفیل، کلروفیل b و کلروفیل کل تأثیر داشت ولی در میزان کلروفیل a اثر معنی‌دار نداشت. GF677 (هلو×بادام) و بادام سهند از نظر میزان کلروفیل b,a کلروفیل کل و شاخص کلروفیل به طور معنی‌داری کلروفیل بیشتری در مقایسه با سایر ژنوتیپ‌ها داشتند. روند کاهش کلروفیل برگ در تنش شوری در دو رش سنجش شیمیایی کلروفیل و سنجش با کلروفیل متر یکسان بود. افزایش مقدار پرولین در ژنوتیپهای مختلف با افزایش شوری یکسان نبود، به طوریکه HS14,HS312 بیشترین افزایش و بادام رقم سهند کمترین افزایش را از خود نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.